Studiestart - vinteroptag

Introduction days Winter 2018

Welcome to your new degree programme at BTECH.

Aarhus BSS, Aarhus Universitet byder velkommen til nye studerende

For at det skal være nemt for dig at starte på BTECH, har vi her på studiestartssiderne samlet en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Klik dig omkring i venstre- og højremenuerne og find information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Nedenfor kan du se, hvornår der er start på din kandidatretning, og du kan finde bogliste, evt. introprogram med mere.

Studiestart

MSc Technology Based Business Studerende har studiestart d. 29. januar, kl. 9.15 i lokale 2053, på BTECH, Birk Centerpark 15, 7400 Herning.

Find din bogliste her.

Hold dig orienteret

Studiportalen for BTECH er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, studieordninger m.m. Vi anbefaler, at du tjekker siden med jævne mellemrum. Det er dit eget ansvar at være opdateret omkring regler mv. på din uddannelse.

Find vej første dag

Vi glæder os til at se dig. Adressen er Birk Centerpark 15, 7400 Herning.
Både tog og busser stopper ved Birk Centerpark. Vigtig information omkring parkering på Aarhus Universitet Campus Herning.

Kontakt

Har du spørgsmål til din eller din opstart som studerende på BTECH, kan du kontakte studievejledningen på BTECH eller vores Study Service.

1412716 / i40