tor 01 mar
16:30-18:30 | Bygning 1441, lokale 012, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus
Information om udveksling
Overvejer du udveksling under din uddannelse på Aarhus BSS?
tor 08 mar
13:00-14:00 | Bygning 2628 (M), lokale 211
Infomøde om ph.d. i virksomhedsledelse
På informationsmødet har du mulighed for at møde nogle af instituttets forskere, få information omkring ph.d.-programmet, tale med nuværende ph.d.-studerende samt finde ud af, hvordan du søger en ph.d.-stilling.
fre 09 mar
08:00-10:00 | S building, room 520
Information meeting: Are you the next digital talent?
We are looking for the next group of ambitious and motivated MSc students to be part of the talent semester in digital transformation (3rd semester MSc). Could that be you?

Karrierearrangementer

man 26 feb
09:00-13:00 | Fuglesangs Allé 4, Aarhus BSS, S-bygningen, Øvre multisal
Mød Akademikernes A-kasse (Fuglesangs Allé)
Er du sikret et job, når du er færdig med studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kig forbi S-bygningen den 26. februar og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.
tir 27 feb
12:00-14:00 | Bygning 1325, lokale 020
Bliv bevidst om dine kompetencer - deltag i Career Management Skills
Værdier og arbejdsfokus, arbejdsmarkedets forventninger og kompetenceafklaring. Deltag i Career Mangement Skills, hvor du gennem 3 workhops får tid og værktøjer til at reflektere over dine kompetencer, værdier og interesser.
tir 27 feb
16:00-18:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4
Kickstart lederkarrieren - vil du arbejde med ledelse?
Med en uddannelse fra Aarhus BSS kan du en dag være blandt dem, der bliver leder. Men det kræver hårdt arbejde at nå dertil. Lige meget hvad du drømmer om, synes vi, at det er vigtigt, at du lærer om dig selv og dit potentiale. Derfor tilbyder Aarhus BSS Career & Alumni, sammen med interesseorganisationen Lederne, et udviklingsforløb, hvor du er i fokus.
man 05 mar
09:00-13:00 | Bartholins Allé, Samfundsfaglig kantine
Mød Akademikernes A-kasse (Bartholins Allé)
Er du sikret et job, når du er færdig med studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kig forbi samfundsfaglig kantine den 5. marts og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.
man 05 mar
11:00-14:00 | Fuglesangs Allé 4, Aarhus BSS, S-bygningen, Øvre multisal
Pitstop med Djøf - kom og hør om dine fordele som medlem (Fuglesangs Allé)
Ved du, hvad det indebærer at være medlem af Djøfs fagforening? Kom forbi S-bygningen, og hør om deres forskellige tilbud og services. Du kan også blive klogere på, hvordan du bliver djøfer.

Viser resultater 1 til 5 ud af 22

1 2 3 4 5 Næste