tor 22 nov
10:00-15:00 | Søauditorierne, Aarhus Universitet, Vennelyst Blvd. 8, 8000 Aarhus
Sæt fokus på din fremtid - kom til Kandidatdag
Er du bachelorstuderende, og ønsker du at sætte fokus på din fremtid? Få overblik over dine muligheder for valg af kandidatuddannelse. AU udbyder flere end 100 kandidatuddannelser - vi har også en til dig.

Karrierearrangementer

man 19 nov
10:00-14:00 | Fuglesangs Allé 4, S-bygningen, Øvre Multisal
Mød CA a-kasse, og hør om medlemsfordelene (Fuglesangs Allé)
Hvis du ikke er sikret et job, når studiet er færdigt, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse. Det giver dig dagpenge som ledig, og du får hjælp til at finde et job. Kig forbi S-bygningen, og hør om CA a-kasses medlemsfordele.
man 19 nov
11:00-14:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygning, Øvre Multisal
A Day With PwC
Brug 5 minutter til A Day With, når PwC besøger Aarhus BSS. Her kan du møde Anne Lynggard Poulsen og Thomas Bernth-Jensen, der til daglig arbejder med revision, Klaus Michael Højlund, der er ansat i PwCs advisory-afdeling og Line Gjørret Börjesson, senior associate i Corporate Tax. De står klar til at gøre dig klogere på, hvad det indebærer at gøre karriere i et af Danmarks største revisionshuse. På dagen kan du høre mere om, hvordan du bliver studentermedhjælper hos PwC.
10:00-14:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen, Nedre multisal
Mød Kommunikation og Sprog (Fuglesangs Allé)
Ved du, hvad det indebærer at være medlem af Kommunikation og Sprog? Kom forbi S-bygningen, og hør om deres forskellige tilbud og services.
14:00-16:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé, Building 2610 (S) - Room 514 + 515
LinkedIn – Online Career Booster
Personal branding. Networking. Job searching. A strong LinkedIn profile is all important when you are to attract the interest of a potential employer. On 20 November, CA a-kasse gives you input on how to use LinkedIn as an online career booster.
tir 20 nov
17:00-19:30 | Sønderhøj 14, 8260 Viby J (Arlas hovedkontor)
"An exclusive taste of Arla" - Graduate Event
Brænder du for at lære nyt? Bliver du motiveret af at skabe forandringer? Har du mod på at udvikle dig både fagligt og personligt? Så kan det være, at du skal starte din karriere som del af Arlas Future 15 Graduate Programme.

Viser resultater 1 til 5 ud af 11

1 2 3 Næste