Aftagerrådsmedlem fra Handelshøjskolen ny videnskabsminister

23.02.2010 | mahe

Et af medlemmerne af Handelshøjskolen, Aarhus Universitets aftagerråd er blevet udnævnt til ny videnskabsminister. Charlotte Sahl Madsen tiltrådte i dag sin nye post.

Foto: Lene Esthave (fra Universe Fonden)

- Jeg ønsker Charlotte Sahl Madsen, som vi kender gennem et tæt samarbejde i Handelshøjskolens aftagerråd, tillykke med den nye opgave som videnskabsminister, udtaler dekan Børge Obel.

- Vi er naturligvis kede af at miste Charlotte Sahl Madsen i vores aftagerråd. Hun har været et virkelig stort aktiv for os, siger Børge Obel.

Charlotte Sahl Madsen er den anden kvinde fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitets aftagerråd/bestyrelse, der får en ministerpost. Klima- og energiminister Lykke Friis sad i handelshøjskolens bestyrelse fra 2003-2006.

Charlotte Sahl Madsen har siden 2004 været administrerende direktør for Danfoss Universe.

Kortfattet CV

2002-2004: