Alumni Klubben har rundet 1.000 medlemmer

26.10.2004

Susanne Corydon Harritsø, som i foråret blev færdig som kandidat i tysk med profilen "international informationsmedarbejder", er nr. 1.000, der har meldt sig ind i Alumni Klubben.

Susanne Corydon HarritsøI den anledning mødtes hun i sidste uge med rektor Jan Beyer Schmidt-Sørensen for at fortælle om sine fremtidsplaner og forventninger til Alumni Klubben – og for at modtage en gave.

- I maj afleverede jeg mit speciale om medieplanlægning og målgruppesegmentering, hvor jeg brugte Greenland Tourism som case, fortæller Susanne. Hun har tilbragt tre somre – i alt 8-9 måneder – i Grønland, hvor hun har arbejdet for rejsearrangøren Arctic Adventure, så det er ikke fremmed land for hende.

Det var igennem sit netværk fra Arctic Adventure, Susanne fik kontakten til Greenland Tourism, og nu er hun også blevet tilbudt et job hos en af selskabets samarbejdspartnere.

Netværk fører til job

Fra januar skal Susanne arbejde som koordinator i rejsefirmaet Topas, som bl.a. arrangerer hundeslædeture og vandreture i Grønland. De kommende måneder skal hun på kursus for at lære firmaets bookingsystemer at kende. Og måske udvide sit grønlandske ordforråd lidt?

Jobbet er nærmest kommet til hende, og hun er ikke i tvivl om, at det ikke mindst er takket"" være erfaringer og kontakter, hun har fået ved at arbejde tre somre i Grønland.

- Selvfølgelig har mine faglige kvalifikationer især i form af min viden om kommunikation også stor betydning, siger Susanne. Til gengæld forventer hun ikke at få meget brug for sine tyskkundskaber i jobbet, men det generer hende ikke.

Jan Beyer Schmidt-Sørensen pointerer også, at det er vigtigt at få fodfæste på arbejdsmarkedet allerede i løbet af studietiden: Det er det bedste springbræt til ønskejobbet.

Opdateringer gennem Alumni Klubben

- Jeg meldte mig ind i Alumni Klubben for at kunne holde mig ajour med, hvad der sker på Handelshøjskolen, og hvad mine gamle medstuderende laver, siger Susanne.

""Jan Beyer Schmidt-Sørensen, der i sin tid som rektor har betragtet kontakten til tidligere studerende som et vigtigt indsatsområde for Handelshøjskolen og arbejdet for at fremme den, er glad for Susannes udmelding.

- Alumni Klubben skal være et sted, hvorigennem tidligere studerende kan hente viden om og fra både Handelshøjskolen og andre alumner. Og et netværk til glæde for både alumner og studerende, forskere m.fl. på Handelshøjskolen, siger Jan Beyer Scmidt-Sørensen. Da han overrækker Susanne gaven og ønsker hende held og lykke med karrieren, er det med en bemærkning om, at han ser frem til at følge hende gennem Alumni Klubben og læse om hendes oplevelser i Grønland.

JJ