Dimission 2008 – Den hidtil største på Handelshøjskolen

03.07.2008 | marba

Et rekord-stort antal fremmødte, videotransmitterede taler, fælles fotografering i '08-formation, hygge, musik og samvær. Det var nogle af højdepunkterne, da Handelshøjskolen fredag den 27. juni 2008 afholdt dimissionshøjtidelighed for bachelor- og kandidatdimittender.

I alt 1300 mennesker var samlet, da Handelshøjskolen afholdt dimissions højtidelighed, og heraf var 450 bachelor- og kandidatdimittender. Arrangementet er det største i skolens historie og på grund af det rekord-store antal fremmødte, blev dimissionen afholdt fire forskellige steder på Fuglesangs Allé.

Taler, musik og nåle

Fra aulaen bød dekan Børge Obel velkommen, og hans tale blev videotransmitteret direkte til Tuborg auditoriet, Vestas auditoriet og Grundfos auditoriet, hvor de resterende dimittender og deres familier befandt sig.

Koordineringen mellem de fire sale forløb alt i alt vellykket.
- Vi havde en mindre forsinkelse i starten på grund af manglende radiokontakt mellem aulaen og auditorierne, men ellers forløb alt rigtig godt og helt som planlagt, fortæller Mai Britt Feddersen, som, sammen med Karin Søby og Henriette Rasmussen, var organisator bag dimissionen.

Under arrangementet, blev der også holdt taler af adm. direktør hos Danfoss Universe, Charlotte Sahl-Madsen, lektor ved Erhvervsøkonomisk Institut, Peder Harbjerg samt dimissionstaler ved cand.merc.- dimittend, Julie Frank og bachelor- dimittend, Marianne Livijn. Foruden taler bød dimissionshøjtideligheden på overrækkelse af dimittendnåle, musikalske indslag, fællessang og uddeling af virksomhedernes scholarships.

Virksomhedernes scholarships

I alt fem legater på hver 30.000 kr. blev uddelt til otte studerende, som har klaret studiet rigtig godt. Udvælgelsen er foregået i et samarbejde mellem virksomhederne og Handelshøjskolen.

Fælles for de udvalgte er, at de har et karaktergennemsnit mellem 9,1 og 11,4. Derudover har de alle et imponerende CV, som for flere af de udvalgte tæller udenlandsophold, praktik, jobs ved siden af studiet, frivilligt arbejde og førstepladser i case competitions.

Legaterne blev uddelt til:

• Stud.ling.merc. virksomhedskommunikation Sarah Møller Hansen, (Handelsungdommens Uddannelsesfond)
  • Stud.merc.aud. Anne Evald, (A/S Albert Nielsen, Århus Kemisk Fabrik)
  • Stud.merc. finansiering Morten Rønberg, og Kristian Blæsbjerg Larsen, (Kamstrup A/S)
  • Stud.merc. finance and international business Pia Raunkjær, og Torben Nyholm Nielsen, gns. (Moment A/S)
  • Stud.merc. finansiering Brian Troelsen, og Carsten Lundtoft, (DONG Energy)

Fælles fotografering og løftede glas

Efterfølgende samledes dimittenderne til fælles fotografering foran hovedindgangen. Dimittenderne blev fotograferet oppefra og stillede op, så de dannede et stort '08 for at symbolisere afgangsåret. Hyggesnak og løftede glas var der også plads til ved den efterfølgende reception i gården mellem Plug Inn og Klubben.

Et billede fra en af de fire sale.

På billedet ses organisatorerne bag dimissionen sammen med Børge Obel.

Du kan se flere billeder fra dimissionen på ASByou Alumni, hvor du også har mulighed for at holde kontakten til både de sidste nye dimittender og de mange "gamle" alumner, som i løbet af efteråret også vil blive inviteret til at oprette en profil i det nye online community. Du skal selv oprette en profil for at få adgang til ASByou Alumni (http://www.asbyoualumni.dk)