Grundfos Challenge er startet!

14.03.2008

Intensitet blandet med en masse positive forventninger. Det er på den måde man bedst kan beskrive stemningen under Grundfos Challenge pre-event den 7. marts.

Første step
På The Poul Due Jensen Academy fik deltagerne i dette års Grundfos Challenge en introduktion til de kommende udfordringer. Desuden fik de lejlighed til at lære deres konkurrenter at kende i en venskabelig og uformel atmosfære.

Innovativ madlavning! Udfordringerne i Grundfos Challenge er allerede startet. Anders, Søren og Christian fra ASB er fuldt koncentrerede.

Innovativ kogekunst
Ud over et lille indblik i hvad de kan forvente under Grundfos Challenge, besøgte deltagerne Grundfos' pumpeskole, og de fik en kick-start på innovativ tænkning med en indføring i innovativ kogekunst. Deltagerne fik lejlighed til at lave mad sammen med stjernekok Theis Grydegaard Sørensen, der viste sin kunnen med spændende molekylær-gastronomi.

En uge med konkurrence
Hovedemnerne for Grundfos Challenge er innovation, kommunikation, talent og team work. For at give den bedst mulige støtte tilbyder Grundfos et bredt netværk af professionel vejledning for de studerende i løbet af konkurrenceugen. Ugen kulminerer i offentliggørelsen af vindernavnene. Hvert af de to vinderhold modtager 75.000 dkr., mens deres respektive uddannelsesinstitut får en skulptur og 50.000 kr. Desuden bliver der uddelt en Innovationspris på 15.000 dkr.