Mit liv som forsvarsadvokat

03.10.2005

Gratis foredrag med forsvarsadvokat Merethe Stagetorn

forsvarsadvokat Merethe StagetornAdvokaten Merethe Stagetorn har gennem mere end 20 år været beskikket forsvarer. Hun har i den sammenhæng været involveret i mange interessante sager - fra narkosager og røveri over sædelighedsforbrydelser til vold og mord.

Onsdag den 12. oktober holder Merethe Stagetorn foredrag i Aulaen, hvor hun vil fortælle om de mest karakteristiske og spændende sager, hun har haft gennem årene.

Kritik af dansk retssystem

Merethe Stagetorn har selvsagt en solid indsigt i det danske retssystem, og foredraget vil derfor også dreje sig om den danske retssikkerhed med kritisk fokus på vores måde at varetægtsfængsle på.

Merethe Stagetorn er kendt for at fortælle med en blanding af indlevelse, solidaritet og humor, og der er derfor lagt op til et meget interessant foredrag.

Gratis billetter

kan afhentes hos Studenterlauget eller studenterpræst Elisa Morberg Wejse fra den 3. oktober.

MGE