Modtagere af rejselegater fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond er nu fundet

09.01.2010 | caki

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond har igen tilgodeset ASB med rejselegater til særligt kvalificerede studerende.

I samspil med mindefonden blev det besluttet, at rejselegaterne i 2009 skulle uddeles i 6 portioner á 50.000,- kr. til 2. års kandidatstuderende ifm. arbejdet med deres afhandling. Efter en åben ansøgningsproces er følgende modtagere af rejselegaterne nu fundet:

Kandidatlinje

Titel på kandidatafhandling

Anders Kastberg

Lukas Bach

MSc Logistics

Resource Optimization Project in the planning department of Deutsche Bahn

Anne Elzinga

MSc Management Accounting and Control

Data Governance as a prerequisite in centralzed information systems

Jacob Loburski

MSc Innovation Management

Bruger-drevet innovation i Gabriel

Martin Bram Rasmussen

Michael Vesthave

MSc International Business

Tilpasning af Royal Copenhagens parametermix

Mads Domino Overgaard

René Fonnesbech Thomsen

MSc Strategy, Organisation & Leadership

How can the management of Ankerhus facilitate collaboration between the four business units in order to create a synergy of knowledge and competence sharing?

Fenna Anke Nanda Veldink

MSc Marketing

Service Quality Perception and Determinants of Customer Service Satisfaction with Respect to the Hospitality Industry

For at komme i betragtning til et rejselegat skulle kandidatafhandlingen ligge inden for ét/flere af områderne:

• Strategi og ledelse
  • Markedsføring
  • Logistik
  • Økonomistyring
  • Forbrugeradfærd/forbrugerdrevet innovation.

Ansøgningerne blev vurderet af et bedømmelsesudvalg bestående af prodekanen for uddannelse samt institutlederne fra hhv. Institut for ledelse, Erhvervsøkonomisk institut og Institut for marketing og statistik. Udvalget lagde i bedømmelsen især vægt på synopsisbeskrivelserne på samt ansøgernes akademiske resultater.

Den officielle legatoverrækkelse vil finde sted ifm. kandidatdimissionen den 19. februar 2010.

Studerende