Mød de studerende på weblogs

05.09.2007

ASB lancerer nu weblogs, der sætter ansigt og ord på skolens studerende og ansatte.

Fremover kan både studerende og ansatte på ASB oprette en weblog på skolenes website. Ideen med at lave weblogs er, at lade de studerende være med til at skabe ASB's ansigt udadtil.

- Hos ASB er vi stolte af vores studerende, og derfor ser vi det som en naturlig ting at overlade ordet til dem, der i deres dagligdag har ASB helt inde under huden. Med de nye weblogs får de studerende mulighed for at indgå i dialog med omverdenen og dele tanker og reflektioner gennem brug af tekst, billeder og video, fortæller projektleder Jonas Dahl Ingvardsen.

Kig med og del dit eget budskab på weblogs.asb.dk

Du kan oprette din egen weblog (eller gruppe-blog) ved at kontakte Jonas Dahl Ingvardsen på weblogs@asb.dk eller lok. nr. 191