Professor Richard Scott forelæser om organisationsteori

02.05.2007

Mandag den 21. maj afholder professor Richard Scott fra Stanford University forelæsningen "The Maturation of Institutional Theory" på Handelshøjskolen, Aarhus Universitet.

Den anerkendte professor og lærebogsforfatter professor Richard Scott fra Stanford University forelæser den 21. maj på Handelshøjskolen om udviklingen inden for organisationsteori.

- Richard Scott er en af organisationsforskningens helt store bidragydere og forfatter til en række obligatoriske lærebøger inden for faget. At han holder en forelæsning i Århus er med til at vise, at vores organisationsforskning og -uddannelse er i international klasse, siger professor John Parm Ulhøi fra Handelshøjskolen, som sammen med professor Jørn Flohr-Nielsen  fra Økonomisk Institut har arrangeret forelæsningen.

Flere store profiler til Århus
I de kommende semestre vil det samlede Aarhus Universitet arbejde på at tiltrække yderligere gæsteprofessorer inden for organisations- og ledelsesforskningens superliga.

- Vi bestræber os på at lave en hel række forelæsninger med højtprofilerede forskningsseminarer, så endnu flere kan få gavn af deres viden. Samtidig er det et mål for os at lave flerårige kontrakter med gæsteforelæserne, blandt andet til gavn for vores studerende, fortæller John Parm Ulhøi.

Tid og sted
Forelæsningen "The Maturation of Institutional Theory" foregår mandag den 21. maj klokken 10 til 12 i E1 på Handelshøjskolen, Aarhus Universitet.