Stor interesse for Forskningens Døgn

01.05.2007

Fredag den 27. april deltog forskere fra ASB sammen med deres kolleger fra det øvrige Aarhus Universitet i arrangementet Forskningens Døgn, hvor omkring 1500 interesserede borgere mødte op for at lære mere om mad.

Hvad koster dine hverdagsindkøb? Er der forskel på mærkevare-pålæg og supermarkedernes egne produkter? Og hvilke grøntsager foretrækker børn at spise, hvis de kan vælge frit?
Medarbejdere fra MAPP-centeret, der forsker i produktudvikling, distribution og markedsføring af fødevarer deltog i fredags på Forskningens Døgn, hvor de fortalte bredt om resultater af deres forskning til de fremmødte i Søauditorierne i Universitetsparken.

- Det var en spændende dag, hvor vi fik talt med en masse mennesker, som vi ellers ikke når ud til i det daglige. De besøgende til arrangementet havde mange interessante spørgsmål til vores resultater, og det gjorde det sjovt at deltage, fortæller koordinator Julia Stacey fra MAPP, der deltog på Forskningens Døgn sammen med en gruppe af sine kolleger.

Forskning i øjenhøjde
Forskningens Døgn er et årligt tilbagevendende arrangement, hvor en lang række virksomheder og forskningsinstitutioner over hele landet åbner dørene for at vise, hvad de arbejder med. Derfor er arrangementet en mulighed for at komme tættere på den forskning, der er med til at forme hverdagen. I Århus var det gennemgående tema i år mad.

Læs mere på www.forskningensdoegn.dk