Stor opbakning til sommerens dimissioner

09.07.2009 | kibl

For nogle markerede weekenden et farvel til ASB, for andre var dagen blot en stærk indikator for, at sommerferien for alvor er en realitet inden kandidatstudiet banker på døren. ASB inviterede i weekenden til dimission for bachelorer og kandidater, og som altid var opbakningen stor.

Traditionen tro åbnede ASB i weekenden dørene til sommerens dimissioner. Som noget nyt var bachelor- og kandidatdimission fordelt på henholdsvis fredag den 3. juli og lørdag den 4. juli. Opbakningen var igen i år stor, og over weekenden deltog hele 1160 mennesker. Heraf var 300 bachelordimittender og 80 kandidatdimittender.

Taler, nåle, sang og pølsesnak
Bachelorprogrammet bød på taler ved Mette Gammelby, der er ASB alumne og direktør for Komma Kommunikation og Marketing, Lise Felskov, der er BA MMC dimittend og Børge Obel og Peder Østergaard.

Derudover blev der uddelt alumnenåle, og sangene "De smukke unge mennesker" og "We can work it out" blev sunget i sangstemmigt kor blandt deltagerne. Bagefter blev dimittenderne fotograferet fra en kran foran ASB's hovedindgang.

Efter det formelle program var der arrangeret havefest i gårdhaven ved Plug Inn med musik og kolde drikke, og fra pølsevogne blev der serveret varme hotdogs.

Uddeling af virksomhedernes scholarships
Kandidatprogrammet bød på taler ved ASB Alumne og administrerende direktør i Århus Elite, Jan Christensen, MACC-dimittend Louise Riis Kibsgaard, lektor Matthew J. Elsmore, Børge Obel og Peder Østergaard. Også kandidatdimittenderne fik en alumnenål med sig hjem som minde og bevis på deres tid på ASB.

Virksomhedernes scholarships blev også uddelt til de studerende, der har klaret sig særlig godt gennem studiet, både når det gælder karakterer, erhvervserfaring og udenlandsophold. I alt fem legater på hver 30.000 kroner blev uddelt, og priserne gik til:

- Tue Grosen Ravn, Stud.merc. Finance (A/S Albert Nielsen, Aarhus Kemisk Fabrik)
- Anders Madsen Pedersen, Stud.merc. SOL (Moment)
- Troels Grosen og Rune Petersen, Stud.merc. Finance (Dong Energy)
- Kasper Thomsen og Tommy Høy, Stud.merc. logistik (Handelsungdommens Uddannelsesfond)
- Tanja Groth, Stud.merc. International Economic Consulting (Vestas)

Kandidatdimittenderne blev også fotograferet, og efterfølgende var der plads til hyggesnak ved en reception i gårdhaven.

Se flere billeder på ASB You Alumni (kræver at du har eller opretter en profil)

Dimittender, som ikke kunne deltage i dimissionerne, er velkommen til at afhente en alumnenål hos ASB Alumni i R-bygningen.

Næste kandidatdimission afholdes den 9. oktober 2009.
Næste bachelordimission afholdes den 2. juli 2010.