Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Erhvervsøkonomi Studievejledning Studievejledningen for erhvervsøkonomi og erhvervsjura

Studievejledningen for erhvervsøkonomi og erhvervsjura

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi er selv studerende og kender derfor fagene og reglerne på dit studie rigtig godt. Derudover har vi alle en uddannelse som studenterstudievejledere. Vi kan vejlede dig, hvis du har spørgsmål til

• fag
  • eksaminer
  • studieordninger
  • valgfag
  • merit
  • studieplanlægning eller lignende.

Vi kan også hjælpe dig med at sammensætte et studieprogram, hvis du f.eks. er blevet forsinket eller har fået startmerit.

Vi glæder os til at møde dig.

Hvordan foregår en studievejledningssamtale?

En vejledningssamtale kan handle om alt der vedrører dit liv som studerende og vil tage udgangspunkt i dit behov. Emnerne i en samtale kan spænde lige fra valgfag til trivsel på studiet. Samtalen er en dialog imellem dig og din vejleder, hvor formålet er at hjælpe dig med at afklare din situation og skabe et overblik over regler og muligheder. Vejlederens rolle er at lytte og stille spørgsmål samt give dig korrekte informationer, mens du selv har ansvaret for at få spurgt ind til lige netop dine udfordringer, ønsker eller dilemmaer.

Du vil altid blive taget godt imod, når du henvender dig til en vejleder. Hvis vi ikke kan hjælpe dig, kan vi oftest henvise dig til nogen, som kan.

Alle vejledere har tavshedspligt. Det betyder, at alt hvad du siger vil blive behandlet i fuld fortrolighed.

Kontaktoplysninger

Det er ikke muligt at booke en tid hos os, men til gengæld er du altid velkommen til at kigge forbi til personligt fremmøde i åbningstiden.

Skriv til os:

E-mail: counsellor.badm@au.dk

Husk, at du altid skal benytte din AU-mail (201XXXXXX@post.au.dk), når du sender mails til os.

Ring til os:

Kathrine Strøm Jensen
Mette Marie Desler

Trivselsvejledning

Som trivselsvejleder er jeg fastansat i studieadministrationen og kan hjælpe dig, hvis du har brug for at drøfte studierelaterede emner af mere omfattende karakter, eller hvis du af andre årsager foretrækker at tale med en vejleder, der ikke selv er studerende. Samtalerne vil oftest række ud over de rent faglige spørgsmål og kan f.eks. handle om personlige problemstillinger om livet som studerende. Dette kunne f.eks. være problemer med gennemførsel, forsinkelse, eksamensangst, tvivl om studievalg og lignende.

Såfremt du har spørgsmål vedr. fag, eksamen, regler eller studieplanlægning vil jeg henvise dig til ovenstående studievejledere.

Du er velkommen til at booke en vejledningsssamtale ved at skrive til mig: krn@au.dk. For at sikre sikker behandling af dine personoplysninger bedes du skrive fra din AU-mail.

Husk at oplyse fulde navn, studieretning og en kort beskrivelse af baggrunden for din henvendelse.

Når du booker tid afsætter jeg op til maks. 45 min. til samtalen.

Vær opmærksom på, at der kan være ventetid, når du vælger at booke en vejledningssamtale hos mig. Derfor vil jeg foreslå, at du undlader at vente til sidste øjeblik med at kontakte mig.

Hvis du bliver forhindret i at komme til den aftalte tid bedes du melde afbud, så jeg kan nå at tilbyde en anden studerende den ledige tid.

Din trivselsvejleder