Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Erhvervsøkonomi Studievejledning Studievejledningen for erhvervsøkonomi og erhvervsjura

Studievejledningen for erhvervsøkonomi og erhvervsjura

OBS! Studerer du Erhvervsøkonomi i Herning skal du gå til studieportalen for BTECH

Studenterstudievejledere med faglig indsigt

Hvem er vi?

Vi er studerende, der læser på bachelor- eller kandidatstudiet på Erhvervsøkonomi. Vi vejleder indenfor uddannelserne HA/BSc/cand.merc., Revision/cand.merc.aud, Erhvervsøkonomi med tilvalg/cand.soc., HA(jur.)/cand.merc.(jur.)

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan vejlede dig, hvis du har spørgsmål til fag, regler eller studieplanlægning. Det kan f.eks. være spørgsmål vedrørende eksamen (tilmelding, reeksamen mm.), undervisningstilmelding, valgfag, timeplaner, studieordninger/reglerne på dit studie og lignende.

Kontakt os

Hvis du har et spørgsmål, kan du altid sende en mail. Skriv venligst hvad du læser, så vi bedre kan hjælpe dig. For at sikre sikker behandling af dine personoplysninger bedes du skrive fra din AU-mail.
Vil du gerne have en snak er du velkommen til at kontakte os enten på telefonnummer 8716 4331 eller komme forbi kontoret i S-bygningen (2610) lokale 422.

Vi har tavshedspligt og alle henvendelser behandles under fuld diskretion.

Træffetider:

Uge 43

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
Telefontid10.00 - 12.0010.00 - 12.00 LUKKET LUKKET  10.00 - 12.00

Personligt fremmøde

12.30 - 14.3012.30 - 14.30 LUKKET  LUKKET 12.30 - 14.30

Fatemeh Bak

Sandra Hvilsted Pedersen

Sofie Stokholm Pedersen

Camilla Damsgård Andersen
counsellor.badm@au.dk

Adresse:
Fuglesangs Allé 4,
8210 Aarhus V
Bygning 2610(S-bygningen), lokale 422

E-mail: counsellor.badm@au.dk

Studie- og trivselsvejleder

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet rådgiver og du er velkommen til at henvende dig, hvis du har problemer af mere personlig karakter. Hvis jeg ikke kan hjælpe, kan jeg henvise til nogen, som kan.

Såfremt du har spørgsmål vedr. fag, regler eller studieplanlægning vil jeg henvise dig til ovenstående studievejledere.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder individuelle studiestøttende samtaler og kortere samtaleforløb. Samtalerne kan f.eks. handle om problemer med gennemførsel, forsinkelse, eksamensangst, tvivl om studievalg, eller problemer af mere personlig karakter.

Jeg har tavshedspligt og alle henvendelser behandles under fuld diskretion.

Træffetider:

Du kan booke et vejledningsmøde ved at skrive til: krn@au.dk. For at sikre sikker behandling af dine personoplysninger bedes du skrive fra din AU-mail.

Husk at oplyse fulde navn, studieretning og en kort beskrivelse af baggrunden for din henvendelse.

Studie- og trivselsvejleder
Kathrine Raagaard Nielsen