First Lego League Open European Championship 2017 på Navitas

Der afholdes LEGO League European Championship 2017 event på Navitas fra den 25 maj til 28 maj 2017 - dette medfører at studerende ikke har adgang til Navitas.

23.01.2017 | Heidi Søndergaard

Dato tor 25 maj søn 28 maj
Tid 08:00    23:59
Sted Navitas, Inge Lehmanns Gade

Når Lego League afholdes på Navitas, vil der være ekstra mange mennesker i huset (deltagere og besøgende). På grund af bygningens kapacitet, har studerende ikke adgang til Navitas fra den 25. maj til den 28. maj. Dvs. der er heller ikke adgang til projektrum fra torsdag morgen til søndag aften.

Vigtigt information til studerende

Er du diplomingeniørstuderende på Navitas:
Bemærk! fristen for aflevering af projektopgaver er flyttet, så det ikke konflikter med disse datoer. Kontakt din underviser eller vejleder, hvis du er i tvivl.

Er du Civilingeniørstuderende på Navitas:
They expect 3000 participants and invited spectators. Consequently, there will be no teaching on May 26 and students access to Navitas will be restricted so no access to Navitas from the 25th to 28th both days included. Teaching around this weekend will planned individually for each course. We ask our project and thesis students to use other ENG facilities like Finlandsgade if needed during this weekend. We apologize for the inconvenience.

Diplomingeniør, Civilingeniør