Meddelelser

31.08.2015 | Kemi, Studerende, Molmed, Molbio, Biologi

THINKING ABOUT STUDYING A SEMESTER ABROAD? WHAT ABOUT INDIA?

As a student at Aarhus University you have excellent scholarship opportunities. Novozymes and Aarhus University invite you to an information session about the scholarship programme between India and Denmark.

(Foto: Colourbox)

31.08.2015 | Studerende

Nyhedsbrevet for september er ude nu

Fakultetets nyhedsbrev til studerende giver dig såvel praktiske informationer om undervisning og eksamen som artikler om livet som studerende. September måneds nyhedsbrev er ude nu – temaet i denne måned er studiestart.

(Foto: Colourbox)

26.08.2015 | Studerende

OPDATERING AF AV-UDSTYR I AUDITORIER OG FLYTNING AF UNDERVISNING

Henover efteråret bliver AV-udstyret i 29 auditorier opdateret, så udstyret bliver tidssvarende, mere stabilt og nemmere at benytte for underviserne.

25.08.2015 | Civilingeniør, Diplomingeniør

Deltag i Grundfospris-fest!

Måske er det din store chance for at finde en praktikplads eller en samarbejdspartner til næste opgave? Prisfesten afholdes den 24. september.

(Foto: AU)

21.08.2015 | Studerende

Gratis Microsoft Office 365 til alle studerende

Aarhus Universitet har indgået en aftale med Microsoft, som giver alle studerende ved universitetet adgang til Office 365 (Word, Excel, PowerPoint, OneNote mm.).

(Foto: AU)

21.08.2015 | Studerende

En række IT-systemer og -services er ude af drift den 5.–6. sep.

Fra lørdag den 5. september kl. 18 til søndag den 6. september kl. 14 vedligeholder og optimerer AU IT en række af universitetets IT-systemer og IT-services, og det er nødvendigt at sætte dem kortvarigt ud af drift. Derfor er det som udgangspunkt ikke muligt at udføre arbejde, der er afhængig af universitetets IT i dette tidsrum.

07.08.2015 | Diplomingeniør, Civilingeniør

Ændring af adgangsforholdene til Navitas

Fra fredag den 7. august er adgangsforholdene til Navitas ændret således, at man nu ALTID skal benytte svingdørene, og ikke længere sidedørene, når man skal ind eller ud af hovedindgangen.

367483 / i40