Meddelelser

Stine Pedersen løb med sejren ved dette års europæiske universitetskonkurrence i indeklimateknologi. Hun har bygget en lille maskine, der for første gang registrerer indeklimaforhold samtidig med, at den får feedback fra mennesker i rummet. Hendes indledende empiriske studie tyder på, at vores oplevelse af komfort indendørs er meget mere subjektiv, end forskere hidtil har troet. (Foto: Lars Kruse)

19.05.2015 | Studerende

Civilingeniørstuderende hiver dansk sejr hjem fra EM i indeklima

Det var en civilingeniørstuderende fra Aarhus Universitet, der løb med sejren i dette års internationale universitetskonkurrence i Letland. Her dystede studerende fra hele Europa om prisen for bedste indeklimateknologiske opfindelse.

18.05.2015 | Studerende

Master Internship at Lockheed Martin (AERO) in Forth Worth, USA

Do you want: 5 months of full-time work in the Aerospace Industry - The cultural shock of a real work environment - To learn and explore and to acquire different skills than those taught at university?

(Foto: AU)

11.05.2015 | Studerende

Kursus: For nervøs til eksamen?

Den gode eksamen findes forhåbentlig for mange men desværre ikke for dem, hvor nervøsiteten tager over i sådan et omfang, at det lægger en dæmper på eller ligefrem hindrer en god præstation til eksamen. Vi har nok alle prøvet at gå til eksamen med svedende håndflader og sommerfugle i maven. Det er helt naturligt, når vi skal præstere noget til…

11.05.2015 | Studerende

Kursus: Forebyggelse af stress i studielivet

Føler du dig stresset og hvad indebærer en stressreaktion? Hvordan spotter du dine egne stress-signaler? Hvad kan du selv gøre for at fremme trivsel og mindske risikoen for stress i dit (studie)liv?

04.05.2015 | Studerende

Nyhedsbrevet for maj er ude nu

Hovedområdets nyhedsbrev til studerende giver dig såvel praktiske informationer om undervisning og eksamen som artikler om livet som studerende. Maj måneds nyhedsbrev er ude nu – temaet i denne måned er balancegang.

367483 / i40