Meddelelser

29.05.2015 | Diplomingeniør, Civilingeniør

Nyhedsbrev fra DSR

Nyheder og arrangementer i juni for de studerende på ingeniørområdet.

29.05.2015 | Diplomingeniør, Civilingeniør

Til eftertanke

Er det i orden, at der "farves hår" på et toilet i Edison (Finlandsgade 22)?  Rengøringen skulle efterfølgende bruge ekstra ressourcer på rengøring, og brugerne af toilettet må  fremover vaske hænder i en håndvask, der  fremstår beskidt, fordi farven ikke kan fjernes. Vi lader billederne tale for sig selv.

21.05.2015 | Civilingeniør, Diplomingeniør

CampusNet lukker og slukker

Efter at hele Aarhus Universitet er begyndt at bruge Blackboard, lukker vi for tilgangen til CampusNet den 31. juli 2015 for studerende. Grunden til at vi lukker adgangen så forholdsvis hurtigt er, at vi betaler ca. 500.000,- pr. år for vores adgang - de penge vil vi gerne bruge til noget bedre end et system, som vi ikke bruger. Hvis du har noget…

Stine Pedersen løb med sejren ved dette års europæiske universitetskonkurrence i indeklimateknologi. Hun har bygget en lille maskine, der for første gang registrerer indeklimaforhold samtidig med, at den får feedback fra mennesker i rummet. Hendes indledende empiriske studie tyder på, at vores oplevelse af komfort indendørs er meget mere subjektiv, end forskere hidtil har troet. (Foto: Lars Kruse)

19.05.2015 | Studerende

Civilingeniørstuderende hiver dansk sejr hjem fra EM i indeklima

Det var en civilingeniørstuderende fra Aarhus Universitet, der løb med sejren i dette års internationale universitetskonkurrence i Letland. Her dystede studerende fra hele Europa om prisen for bedste indeklimateknologiske opfindelse.

18.05.2015 | Studerende

Master Internship at Lockheed Martin (AERO) in Forth Worth, USA

Do you want: 5 months of full-time work in the Aerospace Industry - The cultural shock of a real work environment - To learn and explore and to acquire different skills than those taught at university?

15.05.2015 | Diplomingeniør, Civilingeniør

Pas på du ikke udløser en brandalarm

Røgdetektorerne på Navitas er meget sensitive. Læs her, hvad der kan udløse en brandalarm.

12.05.2015 | Civilingeniør, Diplomingeniør

Foredragsholdere søges til Dansk Naturvidenskabsfestival

Når Dansk Naturvidenskabsfestival løber af stabelen i uge 39 er der brug for dygtige foredragsholdere, som vil tage med 'Videnskaben på Besøg' ud på skoler, gymnasier, biblioteker osv. Opfordringen gælder både forskere og studerende.

(Foto: AU)

11.05.2015 | Studerende

Kursus: For nervøs til eksamen?

Den gode eksamen findes forhåbentlig for mange men desværre ikke for dem, hvor nervøsiteten tager over i sådan et omfang, at det lægger en dæmper på eller ligefrem hindrer en god præstation til eksamen. Vi har nok alle prøvet at gå til eksamen med svedende håndflader og sommerfugle i maven. Det er helt naturligt, når vi skal præstere noget til…

11.05.2015 | Studerende

Kursus: Forebyggelse af stress i studielivet

Føler du dig stresset og hvad indebærer en stressreaktion? Hvordan spotter du dine egne stress-signaler? Hvad kan du selv gøre for at fremme trivsel og mindske risikoen for stress i dit (studie)liv?

05.05.2015 | Diplomingeniør, Civilingeniør

Nyhedsbrev fra DSR

Nyheder og arrangementer i maj for de studerende på ingeniørområdet.

Viser resultater 1 til 10 ud af 12

1 2 Næste

367483 / i40