Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Datalogi Karriere Arrangementer

Arrangementer

Karriereveje - Molekylær Medicin

Kom til karriereoplæg om mulige karriereveje for molekylær medicinere:

Torsdag den 23. november kl. 16-18

Her kan du møde Martin og Mette, der begge er uddannet fra Molekylær Medicin, og som har hver deres fortælling om vejen fra auditorium til arbejdsmarked. Hør om deres erfaringer med valg og fravalg, tilfældigheder og lykketræf, fokus og arbejdsopgaver, faglige og personlige kompetencer og meget mere. Få gode råd til, hvad du som studerende på ST selv kan gøre i jagten på et spændende job på den anden side af kandidatbeviset.

Oplæggene finder sted på Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, lokale 322 og er også relevante for andre end studerende på Molekylær medicin. Alle er velkommen!

Tilmelding er ikke nødvendig.

Lidt om oplægsholderne

Martin Brandhøj Skov - Associate Scientific Project Manager - NMD Pharma
"Efter et spændende og meget udviklende bachelor-ophold ved Thomas Holm Pedersen og Ole Bækgaard Nielsen på Biomedicin valgte jeg at skrive speciale samme sted, og blev derefter også hængende i en PhD. Samtidigt med at jeg færdiggjorde min afhandling var NMD Pharma ved for alvor at opstå som virksomhed omkring nogle af de ideer og projekter Thomas og Ole havde arbejdet med gennem mange år. Det lå derfor naturligt at vælge at takke ja til et jobtilbud i NMD Pharma. Jobbet giver mig udfordringer og kræver kompetencer som man ikke nødvendigvis får at af have gået på ”uni” – men det betyder at man kan tilegne sig masser af ny viden of kunnen i et spændende job!"

Mette Sloth Larsen - AC-medarbejder - Apoteket, Sygehus Lillebælt
"Cand.scient i februar 2016, herefter arbejde jeg 4 måneder som videnskabelig assistent og nu er jeg ansat på Sygehus Lillebælt hvor jeg har været 1 år."

Karriereveje - Kemi og Bioteknologi

Kom til karriereoplæg om mulige karriereveje for bioteknologer:

Torsdag den 30. november kl. 16-18

Her kan du møde Christina og Rene, der er uddannet i Procesteknologi, Kemi og Bioteknologi, og som har hver deres fortælling om vejen fra auditorium til arbejdsmarked. Hør om deres erfaringer med valg og fravalg, tilfældigheder og lykketræf, fokus og arbejdsopgaver, faglige og personlige kompetencer og meget mere. Få gode råd til, hvad du som studerende på ST selv kan gøre i jagten på et spændende job på den anden side af kandidatbeviset.

Oplæggene finder sted på Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, lokale 322 og er også relevante for andre end studerende på Kemi og bioteknologi. Alle er velkommen!

Tilmelding er ikke nødvendig.

Lidt om oplægsholderne:

Christina Normann Christensen - R&D Scientist - Palsgaard A/S
"Jeg har igennem hele mit studie haft stor interesse for polymerkemi og laboratoriearbejde, og har derfor taget alle tilgængelige fag og lavet projekter og speciale indenfor dette. I september 2015 blev jeg ansat hos Palsgaard, som jeg havde lavet mit speciale i samarbejde med, og har været der siden. På Palsgaard arbejder jeg med noget af det, der interesser mig aller mest, nemlig polymer og additiver hertil. Mit arbejde består af mange dele, men især forskning i laboratorie og fremlæggelse af resultaterne til de relevante dele af virksomheden. Derudover kommer opgaver som oplæg og tilstedeværelse på konferencer og udstillinger, opsætning af nyt laboratorie, indkøring af nye metoder, osv."

Rene Gavlshøj Mortensen -  Head of Research - Xergi A/S
"Mit specialearbejde banede vejen for mit første job hos Xergi som projektleder i deres R&D afdeling. I dette job fik jeg ansvaret for at varetage alle daglige opgaver forbundet med et større strategisk udviklingsprojekt i pilotskala. Jeg stod blandt andet for daglige forsøg med en række procesenheder i pilotskala, analyser i laboratoriet samt dataanalyse og afrapportering. Fra Januar 2017 overtog jeg ledelsen af Xergis R&D afdeling. I denne stilling har jeg ansvaret for meget af det procesorienterede udviklingsarbejde i Xergi, men jeg laver også en del underbyggende salgsarbejde, rådgivning af kunder samt implementering af udviklingsprojekter i fuld skala."

Få styr på CV og ansøgning

Vil du gerne vide, hvordan du viser, hvilke kompetencer du tager med dig ud på arbejdsmarkedet, og vil du blive klogere på, hvad et CV og en ansøgning skal indeholde? Så tilmeld dig Studievejledningens workshop om CV og ansøgning.

Workshoppen ligger:

Onsdag den 6. december 2017 kl. 15-17

På dagen vil du møde ST’s karrierevejleder fra Jobcenter Aarhus, der kommer med konkrete råd til arbejdet med din ansøgning og dit CV.

Efter workshoppen vil du vide mere om, hvordan du:

  • bygger dit CV op alt efter, hvilken type job du søger og, om du søger på opslåede stillinger eller uopfordret
  • får din ansøgning til at tage sig bedst ud, hvis du ingen eller kun lidt relevant erhvervserfaring har

 

Kurset er for alle studerende på Science and Technology. Medbring gerne et udkast til eller et færdigt CV, og – hvis du har det – et konkret jobopslag og en udkast til en ansøgning.

Du kan tilmelde dig workshoppen her. Workshoppen afholdes på Institut for Matematik, og lokale oplyses ved tilmelding.

Tilmeldingsfristen er den 1. december.

1425730 / i40