Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Datalogi Mit studieliv

Mit studieliv

29.04.2015 |

Nyt fra AU studier ST

Vigtig info om kursustilmelding til alle studerende på ST

29.04.2015 |

Balance i (studie)livet

At finde balancen i sit studieliv kan være en udfordring og det er meget individuelt, hvor balancepunktet er. Det, der kendetegner balance for én type studerende, kan være for 'firkantet' eller for 'løst' for andre. Derfor handler det om, at du finder lige præcis den form på dit (studie)liv, der hovedparten af tiden giver mest mulig balance.

Jens med kamelen Aron i Ree Park Safari
Foto: Privat

27.04.2015 |

Når arbejde og fritid flyder sammen

Med to studierelevante jobs, engagement i studiemiljøet og et biologistudie på fuld tid har Jens Thorving Andersen nok at se til. Det er ikke en byrde for ham - nærmere et privilegie, at han får lov til at bruge alt sin tid på at lave det, han synes er sjovt – at arbejde med biologi og det marine liv.

(foto: CK Aarhus licensløb i B-klassen, også kaldet Fulden bakken)
(foto: fra Marcello Bergamo cuppen i pinsen sidste år hvor Jes vandt cuppen samlet i D klassen)

27.04.2015 |

Dyrk din fritid og få et godt studieliv

Det er en generel opfattelse blandt studerende, at et studie er tidskrævende og svarer tidsmæssigt til det samme som et fuldtidsarbejde – 26-årige Jes Steengaard anbefaler, at du skal tage et afbræk fra det teoretiske universitet og prioritere fritidsinteresser for netop at styrke dit liv som studerende.

(Foto: Niels og Julie)
(Foto: Malthe)
(Foto: Iben)
(Foto: Steffen)

27.04.2015 |

Balancegang

Julie og Niels, molekylærbiologi Niels: ”Jeg bruger det meste af min fritid på at være frivillig spejderleder, og derudover gå jeg også til dans. Jeg bruger omkring 6-7 timer om ugen på blandt andet de fritidsaktiviteter. Jeg gør meget ud af at planlægge min tid, så jeg kan få tid til det hele. Jeg plejer at få et overblik over, hvor meget…

07.04.2015 |

Nyhedsbrevet for april er ude nu

Hovedområdets nyhedsbrev til studerende giver dig såvel praktiske informationer om undervisning og eksamen som artikler om livet som studerende. April måneds nyhedsbrev er ude nu – temaet i denne måned er forår på ST.

04.04.2015 |

EN RÆKKE IT-SYSTEMER ER UDE AF DRIFT DEN 18. OG 19. APRIL

Nu er det igen blevet tid til at gennemføre et servicetjek af flere af AU’s IT-systemer og el-installationer m.v. Det kaldes også et ”servicevindue”, og det næste falder i weekenden den 18. april og 19. april 2015. Det betyder, at en række IT-systemer, som udgangspunkt, vil være ude af drift begge dage.

04.04.2015 |

Nyt fra AU Studier

Kursuskataloget er opdateretDu kan finde efterårets udbud af kurser i kursuskataloget fra den 1. april 2015. Du finder kursuskataloget her Tilmelding til kurser i E15Tilmelding til science- og civilingeniørkurser i efteråret 2015 (Q1+Q2) foregår i de studerendes selvbetjening i perioden fra den 1.-10. maj (bemærk, at perioden er…

1431567 / i40