Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Datalogi Mit studieliv

Mit studieliv

31.08.2015 |

THINKING ABOUT STUDYING A SEMESTER ABROAD? WHAT ABOUT INDIA?

As a student at Aarhus University you have excellent scholarship opportunities. Novozymes and Aarhus University invite you to an information session about the scholarship programme between India and Denmark.

(Foto: Colourbox)

31.08.2015 |

Nyhedsbrevet for september er ude nu

Fakultetets nyhedsbrev til studerende giver dig såvel praktiske informationer om undervisning og eksamen som artikler om livet som studerende. September måneds nyhedsbrev er ude nu – temaet i denne måned er studiestart.

Den travle hverdag kan sagtens kombineres med sociale arrangementer som fx Kapsejlads. (Foto: AU)

29.08.2015 |

At rykke frem til start

Uanset om du er ny eller gammel i gårde på Science and Technology, så danner uge 35 rammerne for en ny start og et nyt studieår; studierutinerne skal pudses af, og vækkeuret skal vækkes til live igen.

29.08.2015 |

Nyt fra AU studier ST

Ansøgning om dispensationHusk at søge dispensation i tide, hvis du har brug for f.eks. forlænget tid til eksamen i Q1.    Reglerne er:   Ansøgninger om dispensation til særlige vilkår til eksamen indsendes via mit.au.dk inden disse frister:  15.09.15 – for ansøgninger, som gælder Q1 og Q2 eksamener.  15.11.15 – for ansøgninger, som alene…

(Foto: Anne Mette Skovbo Rasmussen)
(Foto: Anne Mette Skovbo Rasmussen)
(Foto: Anne Mette Skovbo Rasmussen)
(Foto: Anne Mette Skovbo Rasmussen)
(Foto: Anne Mette Skovbo Rasmussen)

27.08.2015 |

Fra studerende til studerende: hvad betyder studiestart for dig?

Studiestart er starten på et nyt kapitel i ens liv. Men hvad indebærer det? Flere skal flytte hjemmefra, blive en del af et nyt socialt fællesskab eller blot forberedre sig til livet som universitetsstuderende. Vi har spurgt fem studerende, hvad de forbinder studiestart med.

(Foto: Colourbox)

26.08.2015 |

OPDATERING AF AV-UDSTYR I AUDITORIER OG FLYTNING AF UNDERVISNING

Henover efteråret bliver AV-udstyret i 29 auditorier opdateret, så udstyret bliver tidssvarende, mere stabilt og nemmere at benytte for underviserne.

(Foto: AU)

21.08.2015 |

Gratis Microsoft Office 365 til alle studerende

Aarhus Universitet har indgået en aftale med Microsoft, som giver alle studerende ved universitetet adgang til Office 365 (Word, Excel, PowerPoint, OneNote mm.).

(Foto: AU)

21.08.2015 |

En række IT-systemer og -services er ude af drift den 5.–6. sep.

Fra lørdag den 5. september kl. 18 til søndag den 6. september kl. 14 vedligeholder og optimerer AU IT en række af universitetets IT-systemer og IT-services, og det er nødvendigt at sætte dem kortvarigt ud af drift. Derfor er det som udgangspunkt ikke muligt at udføre arbejde, der er afhængig af universitetets IT i dette tidsrum.

1431567 / i40