Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Datalogi Mit studieliv

Mit studieliv

29.02.2016 |

Verdens Kedeligste Foredrag - eller hvad?

TÅGEKAMMERET afholdte, traditionen tro, Verdens Kedeligste Foredrag, onsdag den 17. februar. Arrangementet er en genganger, og bliver, med stor succes, afholdt hvert år. FU’erne stod i spidsen, men det var publikum, der kårede den (slet ikke) kedelige vinder.

28.02.2016 |

Gode studievaner: Gør op med den dårlige samvittighed

Kender du følelsen af at have en sky af dårlig samvittighed hængende over hovedet? Og halser du efter dine lektier, timer og eksamener uden helt at nå i mål? Så får du her fem gode råd til, hvad du kan gøre for at skabe et studieliv, der giver plads til både faglig fordybelse og et liv ved siden af.

23.02.2016 |

Alle IT-systemer på AU Library/Statsbiblioteket er lukket d. 4.-7. marts

På grund af flytning af serverrummene på Statsbiblioteket er alle IT-systemer fra Statsbiblioteket og AU Library ude af drift fredag d. 4. marts kl 18.00 til mandag d. 7. marts kl. 12.00. Desuden vil Statsbiblioteket være lukket for adgang lørdag d. 5. marts.

18.02.2016 |

Vigtigt studieværktøj bliver mobilvenligt

Et af AUs mest besøgte websites, kursuskataloget, har fået en makeover. Bedre overblik, hastighed og god mobiloplevelse har været nøgleord i redesignet.

16.02.2016 |

Færre brugernavne og passwords

AU kan nu tilbyde studerende ’Same-Sign-On’ til en række af AU’s IT-systemer og –services. Same-Sign-On betyder, at man bruger det samme brugernavn og password til at logge på forskellige systemer/services.

Legatmodtagerne skal arbejde inden for bioteknologi.

09.02.2016 |

Tag din bioteknologi-forskning med til Indien

Laver du forskning eller studerer inden for bioteknologi? Og kunne du tænke dig at tage dit arbejde med til Indien? Så burde du overveje at ansøge om et legat til udvekslingsaftalen mellem Indien og Aarhus Universitet.

05.02.2016 |

Bachelor- og kandidatorientering på Molekylærbiologi

Kom og få svar på dine spørgsmål om bachelor- og kandidatprogrammer på Molekylærbiologi den 8.-10. februar.

05.02.2016 |

Spørg direktøren

Aarhus Universitets nye direktør, Arnold Boon, inviterer til dialog. Han opfordrer medarbejdere og studerende til at stille de spørgsmål, som de har brug for svar på.

01.02.2016 |

Nyhedsbrev for februar er ude nu

STs nyhedsbrev til studerende giver dig både praktiske informationer om undervisning og eksamen samt artikler om livet som studerende. Februar måneds nyhedsbrev er ude nu – temaet i denne måned er Valg gennem studietiden.

1431567 / i40