Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Datalogi Mit studieliv

Mit studieliv

28.05.2016 |

Fra Singapore til Aarhus: En udvekslingsstuderendes syn på AU

Der er langt fra Singapore til Aarhus - både geografisk, men også når det kommer til livet som universitetsstuderende. Det mærker Alyssa Tan Jia Qi på egen krop. Hun er et halvt år på udveksling i Danmark, hvor hun studerer biologi, ligesom i hjemlandet Singapore. Her i Danmark er studielivet dog noget anderledes, end hvad hun er vant til.

26.05.2016 |

Et brag af passion

7. maj vandt Kemishow Aarhus, for andet år i træk, titlen som Danmarks Bedste Scienceshow med et brag af et show. Nedenfor kan du læse lidt om, hvorfor brag, eksplosioner og vilde farver er nødvendigt for at gøre kemi spændende.

25.05.2016 |

(Nyttige) ting du kan lave i din sommerferie

Det er sommer, eksamenerne er overstået og du har ferie. For at det hele ikke skal blive alt for kedeligt, så har vi samlet et par (nyttige) forslag til, hvad du kan lave

20.05.2016 |

Studiejob: Bliv mentor for gymnasieelever

Kunne du tænke dig at blive del af SubUniversity som mentor for gymnasieelever? Så er det nu, du skal sende din ansøgning.

10.05.2016 |

Nye regler for studiefremdrift giver studerende mere fleksibilitet

Tvangstilmelding til eksamener bliver afskaffet, og der indføres maksimale studietider. Universitetsledelsen har vedtaget en række fælles regler for, hvordan den nye lov om studiefremdrift skal forvaltes på AU. Fakulteterne går nu i gang med at afklare, hvordan de nye regler skal udfoldes i praksis på de enkelte studier.

05.05.2016 |

Nyhedsbrev for maj er ude nu

STs nyhedsbrev til studerende giver dig både praktiske informationer om undervisning og eksamen samt artikler om livet som studerende. Maj måneds nyhedsbrev er ude nu - god læsning.

04.05.2016 |

Kapsejladsen – Aarhus’ lokale naturkatastrofe

Nu er det snart tid til kapsejladsen, Aarhus' lokale naturkatastrofe, en tilbagevendende begivenhed, som vender universitetsparken på den anden ende. Jorden ryster under de mange studerende, men naturen finder altid en vej.

1431567 / i40