Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Datalogi Mit studieliv

Mit studieliv

25.05.2016 |

(Nyttige) ting du kan lave i din sommerferie

Det er sommer, eksamenerne er overstået og du har ferie. For at det hele ikke skal blive alt for kedeligt, så har vi samlet et par (nyttige) forslag til, hvad du kan lave

20.05.2016 |

Studiejob: Bliv mentor for gymnasieelever

Kunne du tænke dig at blive del af SubUniversity som mentor for gymnasieelever? Så er det nu, du skal sende din ansøgning.

10.05.2016 |

Nye regler for studiefremdrift giver studerende mere fleksibilitet

Tvangstilmelding til eksamener bliver afskaffet, og der indføres maksimale studietider. Universitetsledelsen har vedtaget en række fælles regler for, hvordan den nye lov om studiefremdrift skal forvaltes på AU. Fakulteterne går nu i gang med at afklare, hvordan de nye regler skal udfoldes i praksis på de enkelte studier.

05.05.2016 |

Nyhedsbrev for maj er ude nu

STs nyhedsbrev til studerende giver dig både praktiske informationer om undervisning og eksamen samt artikler om livet som studerende. Maj måneds nyhedsbrev er ude nu - god læsning.

04.05.2016 |

Kapsejladsen – Aarhus’ lokale naturkatastrofe

Nu er det snart tid til kapsejladsen, Aarhus' lokale naturkatastrofe, en tilbagevendende begivenhed, som vender universitetsparken på den anden ende. Jorden ryster under de mange studerende, men naturen finder altid en vej.

”Trivsel.au.dk er én indgang til alle de tilbud, som studerende på AU kan benytte, hvis de ønsker redskaber til at øge studietrivslen eller bare generelt savner inspiration og værktøjer til et godt studieliv,” siger studie- og trivselsvejleder Stina Lykkebye Tylén. Foto: Colourbox.

29.04.2016 |

Trivsel er essentielt for det gode studieliv

Studielivet er fedt, men ikke altid lige let. Heldigvis er hjælpen ikke langt væk. På det nye site Trivsel.au.dk kan du finde værktøjer, øvelser og informationer til at få det udfordrende studieliv på ret kurs.

28.04.2016 |

Begrænset it i weekenden 21. - 22. maj

En række af AU’s IT-systemer og -services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 21. og 22. maj 2016 pga. servicearbejde.

27.04.2016 |

Lidt om Kapsejladsen (som vi vinder igen igen igen)

Hvad laver TÅGEKAMMERET egentlig til Kapsejladsen?

26.04.2016 |

Afinstaller Quicktime på din Windows PC

Alle medarbejdere og studerende med Windows computere, som har det gratis multimedieafspillerprogram Quicktime installeret, opfordres til at afinstallere programmet hurtigst muligt af sikkerhedsmæssige årsager. Kontakt IT-supporten, hvis du har brug for hjælp.

21.04.2016 |

Få bedre studietrivsel

Hvordan finder jeg plads til at holde fri? Hvordan bevarer jeg roen til eksamen? Hvordan bruger jeg min studiegruppe? Mange spørgsmål kan melde sig i løbet af studielivet, og AU har samlet en oversigt over, hvordan du kan få hjælp, hvis studielivet udfordrer.

Viser resultater 91 til 100 ud af 210

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

1431567 / i40