Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Diplomingeniør Studiemiljø Adgang og ophold på Ingeniørhøjskolen

Adgang og ophold på Ingeniørhøjskolen

Lokationer: Finlandsgade 22-26, Hangøvej 2, Jens Baggesens Vej 51-53, Inge Lehmanns Gade 10

Studerende, som ønsker at opholde sig på nævnte lokationer i forbindelse med studierelevante aktiviteter, kan få adgang døgnet rundt. Studiekortet kan aktiveres som adgangskort.

Kortet giver adgang til yderdøre og indvendige døre med læsere døgnet rundt.
Normal åbningstid er mandag-torsdag kl. 7.30-16.00 og fredag kl. 7.30-15.30.

Retningslinier for brug af adgangskort

Kortet er personligt og må ikke overdrages til andre. Du må ikke lukke andre ind på dit kort. Dit kort kan bruges ved yderdøre og indvendige døre døgnet rundt i det omfang, det er nødvendigt for dit studium.

Adgang ved hjælp af kort

Kør kortet igennem kortlæser og tast din PIN-kode efterfulgt af #, låsen og evt. alarmen frigøres herefter kortvarigt. Indtastningen registreres i en adgangslog. PIN-koden må ikke opbevares sammen med kortet.

Misbrug af nøglekort

Ved misbrug af kort eller af skolens faciliteter vil dit kort blive spærret.

Hvis du mister kortet

Hvis du taber kortet eller på anden måde mister det, skal tabet omgående anmeldes til driften, så kortet kan blive spærret. Du er personligt ansvarlig for brug af kortet, indtil det er spærret.

Skal altid overholdes:

• Retningslinier for brug af nøglekort. Se ovenfor.
  • Gyldigt studiekort skal kunne fremvises på forlangende fra vagt eller personale. Hvis det ikke er muligt, kan du bortvises.
  • Når lokale/skolen forlades husk at slukke alt elektrisk udstyr og lys, hvor der ikke er sensorer samt lukke vinduer og døre.
  • Rengøringspersonalet skal uhindret kunne udføre deres arbejde, og anvisninger fra rengøringspersonalet skal følges. Lokalet må evt. forlades i en kortere periode.
  • Hold øjne og ører åbne. Har du mistanke om indbruds-/tyveriforsøg, er der et sprunget vandrør eller andet, der kræver øjeblikkelig handling, meddeles dette for Katrinebjerg til Rasmus Fabech, 93508416 og for Navitas Michael K. Therkildsen, 20433830.

I den normale åbningstid:

STByg3 – Katrinebjerg (Finlandsgade, Hangøvej, Jens Baggesens Vej)
E-mail: STBYG3service.okoplan@au.dk
Bygning 5346 (Hopper). Lokale 040