Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Diplomingeniør Studiemiljø Lokationer Navitas Adgang til bygning og lokaler

Adgang til bygning og lokaler

Åbningstid Navitas

Hovedindgangen er åben mandag til torsdag kl. 07.00 til 17.00 og fredag kl. 07.00 til 16.15. Herefter kan man kun komme ind ved brug af adgangskort og indtastning af pinkode og #. Ved hovedindgangen er kortlæseren placeret til venstre for svingdørene og giver adgang til bygningen via den venstre svingdør.

Du kan læse nærmere om studiekort/adgangskort på din Studieportal. Ved siden af hovedindgangen kan du døgnet rundt teste om dit adgangskort virker, se kortudsnit.

For at forlade bygningen skal man trykke på udtrykket på én af de to svingdøre, hvorefter denne vil starte.

Adgang til de enkelte etager

Glasskydedørene på niveau 03 og 04 er åbne på hverdage kl. 07.00 til 16.00. På niveau 05 er glasdørene åbne mandag til torsdag kl. 07.30 til 16.00 og fredag kl. 07.30 til 15.00. Efter åbningstid skal man bruge adgangskort for at komme ind.

Elevatorer

Studerende henvises til at benytte glaselevatorerne ved hovedindgangen.

Adgang til cykelkælder

Cykelkælderen er åben fra 06.30-17.00. Udenfor dette tidsrum skal du bruge adgangskort efterfulgt af pinkode og #.

Adgang til laboratorier

Adgang til laboratorier gives via din underviser/vejleder.

Adgang til motionsrum

Der er etableret et motionsrum på Navitas for studerende og medarbejdere.  Yderligere information her

Adgangskort og nøgler

Nye adgangskort samt nøgle til kontorer udleveres i ASE sekretariatet lokale 03.090. Har du allerede et adgangskort til Finlandsgade, kan dette også anvendes på Navitas.