Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Diplomingeniør Studiemiljø Lokationer Navitas Parkering af biler og cykler og cykelplejestation

Parkering af biler og cykler og cykelplejestation

Parkering af biler

Med indkørsel fra Bestseller er der en offentlig parkering under Navitas med plads til 450 biler.

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet råder over et begrænset antal parkeringspladser i den underste del af parkeringskælderen. Disse er forbeholdt medarbejdere og undervisere. Disse P-pladser er tydeligt mærket med ejernavn. Det er ikke tilladt for studerende at benytte den private parkering, og biler uden tilladelse vil straks modtage en parkeringsafgift eller blive fjernet for ejerens egen regning.

Øvrig parkering på Navitas følger reglerne for offentlig parkering på Aarhus Kommunes parkeringsarealer og er mod betaling.

Parkering af cykler

Cykler skal enten parkeres i cykelstativerne foran hovedindgangen eller i cykelkælderen med nedkørsel ved hovedindgangen. Cykelkælderen er åben fra 06.30-17.00. Udenfor dette tidsrum skal du bruge adgangskort efterfulgt af pinkode og #.
Det er ikke tilladt at tage cykler med ind i bygningen.

Cykelplejestation

I cykelkælderen på Navitas findes en cykelplejestation sponsoreret af Siemens Gamesa.