Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Diplomingeniør Studiemiljø Lokationer Navitas Parkering af biler og cykler

Parkering af biler og cykler

PARKERINGSANLÆG

Med indkørsel fra Bestseller er der en offentlig parkering under Navitas med plads til 450 biler. Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet råder over et begrænset antal parkeringspladser. Disse er forbeholdt medarbejdere og undervisere. Disse P-pladser er tydeligt mærket med ejernavn.

Det er ikke tilladt for studerende at benytte den private parkering, og biler uden tilladelse vil straks modtage en parkeringsafgift eller blive fjernet for ejerens egen regning.

Øvrig parkering på Navitas følger reglerne for offentlig parkering på Aarhus Kommunes parkeringsarealer og er mod betaling.

Af alternative parkeringsmuligheder kan nævnes parkeringsanlæg ved Arkitektskolen på Nørreport 20 (betalingsanlæg).

PARKERING CYKLER

Cykler skal parkeres i den underjordiske cykelparkering (niveau -1) med nedkørsel ved hovedindgangen til Navitas. Her er plads til 1000 cykler. Cykler, som ikke stilles i cykelparkeringen, vil blive fjernet.

Cykelkælderen er åben fra kl. 07.30-16.00. Efter kl. 16 skal du bruge dit studiekort/adgangskort for at komme ind efterfulgt af pinkode og #.