Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Diplomingeniør Studiemiljø SciTech-Tinget (STT)

SciTech-Tinget (STT)

Hvad er SciTech-Tinget?

SciTech-Tinget (STT) er en paraplyforening for alle foreninger på Science and Technology.

Alle foreninger på fakultetet, store som små, er som udgangspunkt en del af STT.

Formålet med SciTech-Tinget er først og fremmest at give foreningerne et forum, hvor de kan søge sparring, hjælp og inspiration hos hinanden, hvad enten det drejer sig om studenterpolitik, studieliv, økonomi, regler eller noget helt femte.

Dernæst er STT bindeleddet mellem ST’s studerende og ST’s ledelse. Til SciTech-Tingets møder kommer aktuelle sager fra fakultetet på dagsordenen, og foreningernes medlemmer kan i STT rejse spørgsmål og bringe ris, ros og konkrete problematikker videre til ledelsen med hjælp fra STT’s studentermedhjælpere. Desuden er det i SciTech-Tinget, at ledelsen finder studerende til arbejds- og fokusgrupper, når nye tiltag skal udvikles eller afprøves.

Derudover koordinerer STT og ST’s studieadministration kommunikationen omkring relevante arrangementer og nyheder til fakultetets foreninger og studerende.

Der bliver holdt møde i SciTech-Tinget to gange hvert semester, men der kan indkaldes til ekstraordinære møder, hvis det er nødvendigt.

Foreninger på ST


Kalender

Herunder kan du få et overblik over arrangementer for foreningerne på ST. Vær dog opmærksom på, at ikke alle foreninger opdaterer denne kalender, så den er ikke komplet.

Kontakt og sparring

Næste møde

4. februar 2019 kl. 17:15 i D.01 på Matematik

1445421 / i40