Har du besøgt mitstudie.au.dk?

Mitstudie.au.dk er din personaliserede portal, som samler alle studierelevante systemer og giver dig et samlet overblik over din undervisning, meddelelser og arrangementer. Du skal kun logge på én gang for at få adgang til det hele.

06.06.2018 | Marie Louise Bro Pold

Nemt og overskueligt og med kun ét login

Når du går ind på mitstudie.au.dk, logger du ind med dit WAYF-login, som er det, du bruger, når du f.eks. logger på Blackboard. På portalen kan du se et skema, der giver overblik over din undervisning i den aktuelle uge. Du kan også bladre frem, hvis du vil se en anden uge.

Du kan også se:

• De tre seneste meddelelser, der ligger til dig på Blackboard.
  • En oversigt over de kurser, du er tilmeldt.
  • Den studieordning, der gælder for dig og et overblik over din uddannelse.
  • Nyheder og arrangementer samt direkte link til information om f.eks. eksamen, udveksling og studievejledning på din studieportal.

Der er også direkte adgang til dine informationer på en række forskellige studieadministrative systemer som f.eks. mit.au.dk, STADS, digital eksamen og til din AU-mailkonto. Portalen kan også bruges på mobil eller tablet.

Mitstudie.au.dk giver dig et samlet overblik, men portalen erstatter ikke de systemer, du bruger i dag. Du kan derfor stadig finde vigtige oplysninger om dit studie på Blackboard, mit.au.dk og din studieportal, og du skal også fortsat sørge for tjekke din studiemail og e-boks for vigtig information.

Hvis du har spørgsmål

Studerende