Vil du starte på din kandidatuddannelse til september 2019?

Fristen for at søge kandidatuddannelser er udsat til 3. marts 23:59!

28.02.2019 | Marie Louise Bro Pold

Kandidatuddannelser med sommerstart 2019 - ansøgningsfristen er udsat til søndag den 3. marts kl. 23.59.

Dette gælder ansøgere med dansk adgangsgrundlag.

Hvis du har spørgsmål til din ansøgning kan du sende en mail til: kandidat@au.dk frem til kl. 20 fredag 1. marts. Der er ikke mandskab på i weekenden

Da ansøgningssystemet for tiden er langsomt, anbefaler vi, at du logger ind og går i gang med din ansøgning i god tid inden deadline. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at søge inden fristen udløber, hvis du vil være sikker på at komme ind.

Du kan finde flere oplysninger om ansøgningsprocedure, adgangskrav mm i AUs kandidatguide.

Når du har fået tilbudt en studieplads, så husk at bekræfte din studieplads.

Hvis du er i tvivl eller har tekniske eller praktiske spørgsmål til ansøgningsproceduren, er du velkommen til at kontakte Aarhus Universitets optagelsesvejledning.

Aarhus BSS Studier

Studerende