Opslag

09.04.2019 | Opslag

AU job- og projektbank

Er du interesseret i et nyt studiejob, f.eks. som studenterinstruktor? Så tjek AUs job- og projektbank

15.03.2019 | Opslag

Studielivsprojektet

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du oplever mistrivsel i dit studie- og hverdagsliv.

27.02.2019 | Opslag

Legater til studieophold

Nordea-fonden uddeler årligt op til 10 mio. kr. i legater til kandidat- og professionsbachelorstuderende, der vil på studieophold i udlandet. Der er to årlige frister: 15. april og 15. oktober. Ansøgningsrunden er nu åben.

06.02.2019 | Opslag

GDPR: Sådan overholder du reglerne, når du bruger andres personoplysninger i opgaver

Hvis du indsamler andres personoplysninger til brug i en opgave, skal du overholde persondatareglerne. Der er hjælp og vejledning at hente på et nyt website til studerende.

10.12.2018 | Opslag

Facebook-gruppe om Campus 2.0

Vil du være med til at komme med ideer og input til det nye campus? Så bliv medlem af Facebook-gruppen Campus 2.0, hvor du desuden løbende bliver opdateret på projektets udvikling.

27.11.2018 | Opslag

Aarhus BSS' fonde

Jubilæumsfonden og Fonden ved BSS

13.11.2018 | Opslag

Warwick Congress 2019: The Fourth Industrial Revolution

Warwick Congress is an entirely student run initiative that aims to bridge the gap between Finance, Economics, Politics and Law. Conference 26th-27th January 2019.

24.09.2018 | Opslag

Campus 2.0 er i støbeskeen. Vi har brug for dine idéer.

2. oktober begynder en høring blandt studerende og medarbejdere. Allerede nu har studenterorganisationerne været på workshop om den nye campus og foreslået en obelisk, læsepladser i drivhus og en glasbro over Nørrebrogade.

17.04.2018 | Opslag

Studerende i konkurrence om bedste ide til Arla

Deltagerne i universitetets nye case competition viste vilje og mod til at bruge deres viden til at løse en konkret udfordring for Arla, da AU Challenge onsdag den 4. april løb af stablen for første gang. AU Challenge er både en konkurrence i sig selv og en forberedelse til den åbne del af den veletablerede Aarhus Case Competition.

13.04.2018 | Opslag

Specialekvaliteten på Aarhus BSS i fokus

En ny undersøgelse viser, hvordan fremdriftsreformen har påvirket arbejdet med specialer på Aarhus BSS. Mens de studerende er blevet bedre til at styre selve specialeprocessen, er de i dag mindre tilbøjelige til at skrive et eksperimenterende speciale. Samtidig oplever flere vejledere et øget tidspres i foråret. Resultaterne skal nu bruges til at…

Viser resultater 1 til 10 ud af 62