Opslag

17.04.2018 | Opslag

Studerende i konkurrence om bedste ide til Arla

Deltagerne i universitetets nye case competition viste vilje og mod til at bruge deres viden til at løse en konkret udfordring for Arla, da AU Challenge onsdag den 4. april løb af stablen for første gang. AU Challenge er både en konkurrence i sig selv og en forberedelse til den åbne del af den veletablerede Aarhus Case Competition.

13.04.2018 | Opslag

Specialekvaliteten på Aarhus BSS i fokus

En ny undersøgelse viser, hvordan fremdriftsreformen har påvirket arbejdet med specialer på Aarhus BSS. Mens de studerende er blevet bedre til at styre selve specialeprocessen, er de i dag mindre tilbøjelige til at skrive et eksperimenterende speciale. Samtidig oplever flere vejledere et øget tidspres i foråret. Resultaterne skal nu bruges til at…

10.04.2018 | Opslag

Finansudvalgets høring om fremtidig vækst og kvalificeret arbejdskraft

Folketingets Finansudvalg inviterer til åben høring om fremtidig vækst og kvalificeret arbejdskraft fredag den 13. april 2018.

09.04.2018 | Opslag

AU job- og projektbank

Er du interesseret i et nyt studiejob, f.eks. som studenterinstruktor? Så tjek AUs job- og projektbank

25.01.2018 | Opslag

Har du brug for at parkere ved AU?

Fra d. 1. februar må du som studerende benytte de offentlige parkeringspladser, hvis du har brug for en parkeringsplads tæt ved universitetet.

17.11.2017 | Opslag

New Economic Talent

New Economic Talent 2018 Call for Papers

27.10.2017 | Opslag

AU job- og projektbank

Er du interesseret i et nyt studiejob, f.eks. som studenterinstruktor eller russekretær? Så tjek AUs job- og projektbank

09.10.2017 | Opslag

Welcome to Aarhus

The Warm Welcome Society is an exciting initiative for you who are new in Aarhus. It is your unique opportunity to get acquainted with the city’s many free time communities and to identify those that match your exact interests.

27.09.2017 | Opslag

Fejl i proces om udbud af kantinedrift

Kantinedriften på Aarhus BSS har i løbet af foråret 2017 været igennem et udbud, men på grund af en fejl i processen bliver resultatet af udbuddet annulleret.

19.09.2017 | Opslag

Informationsmøde Erhvervsøkonomi med tilvalg

Er du første semesterstuderende eller tilvalgsstuderende på Erhvervsøkonomi med tilvalg, så er du velkommen til SAFs Opstartsmøde

Viser resultater 1 til 10 ud af 53