Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Økonomi Studievejledning Studievejledningen for Økonomi

Studievejledningen for Økonomi

Studenterstudievejledere med faglig indsigt

Hvem er vi?
Vi er alle uddannet vejledere og er samtidig studerende på Bachelor eller kandidatuddannelsen i Økonomi eller Erhvervsøkonomi med valgfag.

Hvad kan vi hjælpe med?
Vi kan vejlede dig, hvis du har spørgsmål til fag, regler og studieordninger eller din studieplanlægning.  Det kan f.eks. være spørgsmål vedrørende eksamen (tilmelding, reeksamen mm.), undervisningstilmelding, valgfag, timeplaner, studieordninger/reglerne på dit studie og lignende.  

Alle vejledere har tavshedspligt. Alt hvad du siger bliver behandlet i fortrolighed.

Hvis du har et spørgsmål, kan du altid sende os en mail eller ringe til os. Du er også velkommen til at  komme forbi vores kontor i vores åbningstid (du behøver ikke at bestille tid i forvejen).

Kontakt os:

Studievejleder med fokus på trivsel

Hvem er jeg? 
Mit navn er Marie Louise Bro Bold, og jeg er AC-fuldmægtig og uddannet vejleder. Jeg har en bred viden om uddannelserne og studieordningerne på Aarhus BSS. Hvis du har problemer af mere personlig karakter, er du også meget velkommen til at kontakte mig. Hvis jeg ikke kan hjælpe, kan jeg henvise til nogen, som kan. Som studievejleder er vores synspunkt det samme som den studerendes, og vi vejleder derfor helt objektivt.

Hvordan kan jeg hjælpe?
Jeg tilbyder individuelle vejledningssamtaler og samtaleforløb, hvis du i en periode har behov for at mødes fast med en studievejleder. Samtalerne kan f.eks. handle om problemer med gennemførsel, forsinkelse, eksamensangst, tvivl om studievalg, eller problemer af mere personlig karakter.

Kontakt
Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis vi skal aftale tid til en vejledningssamtale.

Ved skriftlige henvendelser: Husk at oplyse dit fulde navn, studieretning, studienummer og en kort beskrivelse af baggrunden for din hevendelse.

Alle vejledere har tavshedspligt. Alt hvad du siger bliver behandlet i fortrolighed.

1429361 / i40