Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Fysik Bachelorprojekt, speciale og andre projekter Bachelorprojekt Valg af bachelorprojekt Student & Research Group Matchmaking 2019/find-et-projekt

Student & Research Group Matchmaking 2019/find-et-projekt

Fredag den 20. september kl. 13.30-17 afholder vi et matchmaking arrangement i Fysisk Kantine i samarbejde med iNANO, Kemi og Geoscience.

Der vil være mange forskningsgrupper repræsenteret med en poster, og du kan gå rundt og kigge og stille spørgsmål til dem. Der er her mulighed for at få indsigt i, hvad de forskellige grupper ved IFA laver, og du kan evt. finde en vejleder til dit bachelor- eller kandidatprojekt.

Arrangementet retter sig primært mod 2., 3., og 4. års studerende, men alle er velkomne.

Her kan du se folderen med oversigten over de deltagende forskere og lidt information om deres forskningsområder.

Der vil være kaffe/the og kage til alle. Kl.16 kommer Fysisk Fredagsbar, så bliv endelig hængende!

Vi glæder os til at se jer!