Nyheder til studerende 2014/1

I nyhederne vil der ofte være henvist til studieportalen: Praktisk information - en samling links til websider med praktiske, ikke-studierelevante oplysninger til vores studerende.

Printernyt

Den gamle printer i biblioteket (1672-129) skal udskiftes, og samtidig har AU-ledelsen varslet indførelse af et fælles betalingsløsning for print. Der kommer yderligere information om den nye løsning i løbet af efteråret.

 

Køretilladelser til studerende

Der er lidt ændrede procedurer i forbindelse med udstedelse af køretilladelser til studerende.
Vejledning plus formular som skal udfyldes inden henvendelse til sekretariatet, findes på studieportalen: Praktisk information > Køretilladelse til institutbiler

Brug af kantinen/frokoststuen og andre lokaler

Gældende regler for studerendes brug af såvel undervisnings- og mødelokaler som frokoststuen ligger nu på Studieportalen: Praktisk information > Lokaler.

Forsikringer

Vær opmæskom på at der er sket ændringer i forhold til hvornår studerende er dækket af AUs rejse- og arbejdsskadesforsikring. Som udgangspunkt er studerende nemlig ikke dækket og opfordres derfor til selv at tegne private forsikringer.

Læs mere: Praktisk information > Forsikringer

Dueslag nedlægges

Da der bliver flere og flere studerende (heldigvis!), kan vi ikke længere tilbyde dueslag til alle studerende - Faktisk fik årgang i2013 kke nogen. 
Der sker derfor følgende ændring fra næste semester:

  • vi nedlægger alle de studerendes dueslag i biblioteket (1672-129)
  • Vi opretholder kun dueslagene til de kendte foreninger/organisationer:
    Tutorforeningen - CHAOS - IGOR - Studentersymposiet.

En opfordring: Ryd jeres dueslag senest 1. august – ellers gør vi det for jer!

Biblioteket flytter

I har måske hørt at biblioteket flytter til Ny Munkegade - efter alt at dømme i løbet af september måned. Pga. flytning vil biblioteket være lukket i perioden 8.-16. september.

Læs mere om flytningen her.