Bachelor

Velkommen som studerende på Science and Technology

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen på din uddannelse ved Science and Technology, Aarhus Universitet.

Lige nu befinder du dig på din studieportal. Studieportalen er der, hvor du gennem dit studie finder eksempelvis undervisnings- og eksamensplan samt information om din uddannelse.

På de følgende sider har vi samlet det, du har brug for at vide om studiestarten og den første tid som ny studerende på Science and Technology.

Din studieplads SKAL bekræftes - Læs mere her

Får du tilbudt en studieplads 28. juli, skal du takke ja eller nej til denne senest 3. august via mit.au.dk. Har du benyttet mit.au.dk tidligere, kan du logge på med din egen kode. Har du glemt din kode, eller har du ikke tidligere benyttet mit.au.dk, kan du logge på med Nem-ID. På siden finder du en vejledning til oprettelse af bruger. Når du har bekræftet pladsen, bør du sørge for at have en dokumentation af dette.

Du skal bekræfte eller afmelde din studieplads senest den 3. august 2017

Hvis du afmelder studiepladsen senest den 3. august, tæller den tilbudte studieplads ikke som en optagelse for dig, og Aarhus Universitet har mulighed for at tilbyde studiepladsen til en anden. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at udskyde studiestarten.

Følg studielivet på ST

1430867 / i40