A Day With Arla

På fem minutter kan du blive klogere på, hvordan hverdagen ser ud i ét af verdens førende mejeriselskaber. Arla besøger os til A Day With for at fortælle dig om deres Graduate Programme, Summer Internship og aktuelle jobs.

10.04.2017 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato ons 03 maj
Tid 11:00 14:00
Sted S-byningen, øvre multisal

Til A Day With kan du møde repræsentanter fra Arla. De står klar til en uformel snak om dine karrieremuligheder hos ét af de største mejeriselskaber i verden. Vidste du, at du kan starte din karriere som sommerpraktikant hos Arla? Eller at du kan prøve dine kompetencer af i udlandet som en del af deres Graduate Programme? Bliv klogere på, hvad der gør Arla til en spændende arbejdsplads, og find ud af, om deres Summer Internship eller Graduate Programme er noget for dig. Du kan også høre mere om mulighederne for specialesamarbejde, studiejob og fuldtidsjob.

Hvem kan deltage?
Alle studerende på Aarhus BSS, der har en interesse i at høre om Arla som arbejdsplads, kan deltage.

Tilmelding
Du skal ikke tilmelde dig. Bare mød op i S-bygningen på et tidspunkt mellem 11:00 og 14:00.

Mere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Aarhus BSS Career & Alumni.
Aarhus BSS