Få smag for lederjobbet

Hvad er god ledelse? Hvordan håndterer du ledelsesdilemmaer i praksis? Og hvad kan du bruge dit netværk til i dagligdagen? Det og meget andet kan du blive klogere på tirsdag den 18. september kl. 16:30-18:30, når Aarhus BSS Career & Alumni og interesseorganisationen Lederne inviterer til "Få smag for lederjobbet".

28.06.2018 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato tir 18 sep
Tid 16:30 18:30
Sted Fuglesangs Allé 4, Bygning R - Lille sal

Deltag i "Få smag for lederjobbet" tirsdag den 18. september og få et praktisk indblik i lederjobbet. I løbet af eftermiddagen skal du arbejde med ledelsesdilemmaer, som du kommer til at diskutere med studerende fra forskellige studieretninger BSS og med Joachim Langagergaard, direktør og partner i musskema.dk. Han vil gennem hele eftermiddagen dele ud af sine egne ledelseserfaringer. Derudover kommer du til at arbejde med et af de vigtigste redskaber for lederen - nemlig evnen til at netværke. Du får både gode råd til, hvordan du bruger de relationer, du allerede har, og hvordan du skaber nye kontakter.

Du vil også blive præsenteret for Ledernes udviklingsforløb "Kickstart Lederkarrieren".

Dagens program

Velkomst

• Hvem er Lederne?
  • Mød Sarah Meta Winther, deltager i forløbet "Kickstart Lederkarrieren" 2017.
  • Kort introduktion til 'Kickstart lederkarrieren'

God ledelse

• Hvad er god ledelse? v/Joachim Langagergaard, direktør og partner i musskema.dk
  • Hvad siger teorien? Fokus på blød ledelse med dig selv som det vigtigste ledelsesværktøj
  • Praktisk ledelse i fokus

Ledelsesdilemma 1

• Præsentation af dilemma
  • Hvordan vil I håndtere det? Gruppearbejde
  • Opsamling

Netværk

• Hvordan kan man bruge sit netværk? v/Joachim Langagergaard, direktør og partner i musskema.dk
  • Gode råd til dit netværk

Ledelsesdilemma 2

• Præsentation af dilemma
  • Hvordan vil I håndtere det? Gruppearbejde
  • Opsamling

Afrunding

• Opsamling og spørgsmål
  • Kickstart Lederkarrieren-forløb

Hvis du vil vide mere om ledelse, blive klogere på lederjobbet og dit lederpotentiale og have konkrete redskaber, du kan bruge både på studiet og i din fremtidige karriere, så tilmeld dig forløbet "Kickstart Lederkarrieren" allerede nu. Læs mere, og ansøg her.

Tilmelding

Arrangementet er relevant for alle danske bachelorer på 5.-6. semester samt kandidatstuderende på Aarhus BSS. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Dato: Tirsdag den 18. september 2018

Tid: 16:30 - 18:30