Mød PwC, Deloitte, KPMG & EY til 'Big4 Symposium' og afprøv dine evner inden for økonomisk rådgivning.

The Big 4 (PwC, Deloitte, KPMG & EY) vil gerne gøre dig klogere på branchens mange karrieremuligheder og vise dig, hvad revisor-begrebet dækker over. Denne dag kan du sammen med andre HA-studerende fra Aarhus BSS arbejde med økonomisk rådgivning og få be- eller afkræftet om arbejdsområdet er noget for dig. Vi håber, at dagen kan gøre det nemmere for dig at vælge, hvordan dit kandidatstudie skal se ud. Arrangementet er for 4-6. semester HA-studerende på Aarhus BSS.

27.12.2017 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato ons 07 feb
Tid 16:00 20:00
Sted Turbinehallen, Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus

Det hele foregår om eftermiddagen den 7. februar i Tubinehallerne i Aarhus, hvor du kan møde de fire store revisionshuse. Sammen med de andre deltagere skal du løse en case-opgave stillet af revisorerne fra PwC, Deloitte, KPMG og EY. 

Der vil løbende være sparring, ligesom casen vil udvikle sig i løbet af eftermiddagen og stille krav til kreativitet og handlekraft. I casen vil der være fokus på nogle af de helt konkrete problemstillinger, som medarbejderne hos de fire revisionshuse oplever i deres dagligdag. Casen afsluttes med en kort præsentation af løsninger samt kåring af vinderholdet. 

Hele arrangementet rundes af i afslappende omgivelser, hvor du kan tale med nogle af tidens skarpeste økonomiske rådgivere, mens I sammen nyder en velfortjent aftensmad. 


Tilmelding

Du skal tilmelde dig for at deltage. Tilmelding skal ske senest den 29. januar. 

Tilmeld dig her

Praktisk info

Dato: Onsdag den 7. februar

Tid: 16.00-20.00

Sted: Turbinehallen, Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus

Sprog: Dansk

Pris: Gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Kontakt: Aarhus BSS Career & Alumni

Aarhus BSS
421965 / i40