Opslag

10.12.2018 | Opslag

Facebook-gruppe om Campus 2.0

Vil du være med til at komme med ideer og input til det nye campus? Så bliv medlem af Facebook-gruppen Campus 2.0, hvor du desuden løbende bliver opdateret på projektets udvikling.

27.11.2018 | Opslag

Aarhus BSS' fonde

Jubilæumsfonden og Fonden ved BSS

13.11.2018 | Opslag

Warwick Congress 2019: The Fourth Industrial Revolution

Warwick Congress is an entirely student run initiative that aims to bridge the gap between Finance, Economics, Politics and Law. Conference 26th-27th January 2019.

24.09.2018 | Opslag

Campus 2.0 er i støbeskeen. Vi har brug for dine idéer.

2. oktober begynder en høring blandt studerende og medarbejdere. Allerede nu har studenterorganisationerne været på workshop om den nye campus og foreslået en obelisk, læsepladser i drivhus og en glasbro over Nørrebrogade.

17.04.2018 | Opslag

Studerende i konkurrence om bedste ide til Arla

Deltagerne i universitetets nye case competition viste vilje og mod til at bruge deres viden til at løse en konkret udfordring for Arla, da AU Challenge onsdag den 4. april løb af stablen for første gang. AU Challenge er både en konkurrence i sig selv og en forberedelse til den åbne del af den veletablerede Aarhus Case Competition.

13.04.2018 | Opslag

Specialekvaliteten på Aarhus BSS i fokus

En ny undersøgelse viser, hvordan fremdriftsreformen har påvirket arbejdet med specialer på Aarhus BSS. Mens de studerende er blevet bedre til at styre selve specialeprocessen, er de i dag mindre tilbøjelige til at skrive et eksperimenterende speciale. Samtidig oplever flere vejledere et øget tidspres i foråret. Resultaterne skal nu bruges til at…

25.01.2018 | Opslag

Har du brug for at parkere ved AU?

Fra d. 1. februar må du som studerende benytte de offentlige parkeringspladser, hvis du har brug for en parkeringsplads tæt ved universitetet.

09.10.2017 | Opslag

Welcome to Aarhus

The Warm Welcome Society is an exciting initiative for you who are new in Aarhus. It is your unique opportunity to get acquainted with the city’s many free time communities and to identify those that match your exact interests.

27.09.2017 | Opslag

Fejl i proces om udbud af kantinedrift

Kantinedriften på Aarhus BSS har i løbet af foråret 2017 været igennem et udbud, men på grund af en fejl i processen bliver resultatet af udbuddet annulleret.

28.04.2017 | Opslag

Kom til specialemøde om Aarhus 2017

Specialestuderende fra en række forskellige uddannelser arbejder i øjeblikket med projekter, der omhandler Aarhus 2017. Du kan komme og få et indblik i de nyeste resultater herfra samt i samarbejdet mellem rethinkIMPACTS 2017 og specialestuderende.

Viser resultater 1 til 10 ud af 47

1 2 3 4 5 Næste