Opslag

17.04.2018 | Opslag

Studerende i konkurrence om bedste ide til Arla

Deltagerne i universitetets nye case competition viste vilje og mod til at bruge deres viden til at løse en konkret udfordring for Arla, da AU Challenge onsdag den 4. april løb af stablen for første gang. AU Challenge er både en konkurrence i sig selv og en forberedelse til den åbne del af den veletablerede Aarhus Case Competition.

13.04.2018 | Opslag

Specialekvaliteten på Aarhus BSS i fokus

En ny undersøgelse viser, hvordan fremdriftsreformen har påvirket arbejdet med specialer på Aarhus BSS. Mens de studerende er blevet bedre til at styre selve specialeprocessen, er de i dag mindre tilbøjelige til at skrive et eksperimenterende speciale. Samtidig oplever flere vejledere et øget tidspres i foråret. Resultaterne skal nu bruges til at…

25.01.2018 | Opslag

Har du brug for at parkere ved AU?

Fra d. 1. februar må du som studerende benytte de offentlige parkeringspladser, hvis du har brug for en parkeringsplads tæt ved universitetet.

09.10.2017 | Opslag

Welcome to Aarhus

The Warm Welcome Society is an exciting initiative for you who are new in Aarhus. It is your unique opportunity to get acquainted with the city’s many free time communities and to identify those that match your exact interests.

27.09.2017 | Opslag

Fejl i proces om udbud af kantinedrift

Kantinedriften på Aarhus BSS har i løbet af foråret 2017 været igennem et udbud, men på grund af en fejl i processen bliver resultatet af udbuddet annulleret.

28.04.2017 | Opslag

Kom til specialemøde om Aarhus 2017

Specialestuderende fra en række forskellige uddannelser arbejder i øjeblikket med projekter, der omhandler Aarhus 2017. Du kan komme og få et indblik i de nyeste resultater herfra samt i samarbejdet mellem rethinkIMPACTS 2017 og specialestuderende.

02.12.2016 | Opslag

1.800 flere studerende har besvaret studiemiljøundersøgelsen

I alt 46 % af de studerende har besvaret den store studiemiljøundersøgelse. Det er 1.844 flere studerende end ved sidste undersøgelse i 2014. Udvalget for Uddannelse kalder det meget tilfredsstillende.

28.11.2016 | Opslag

Ny spørgeskemaundersøgelse fra uddannelsesministeriet

Ved at deltage i spørgeskemaundersøgelsen hjælper du kommende studerende med at blive klogere på deres studievalg.

22.11.2016 | Opslag

Nye parkeringsregler på Trøjborgvej, Tåsingegade og i Nobelparken

Fra den 28. november 2016 bliver der indført nye parkeringsregler på Trøjborgvej, Tåsingegade og i Nobelparken.

22.11.2016 | Opslag

Aarhus Universitet har fået en lille ny… vogn

Den 23. november 2016 ruller Aarhus Universitets lille nye informationsvogn ud af indkørslen og starter sin rundtur på universitetet og i byen. Målet med turen er få universitetets mange brugere til at komme med input til, hvordan universitetets campusmiljø skal udvikles i forbindelse med indflytningen til Kommunehospitalets arealer.

Viser resultater 1 til 10 ud af 43

1 2 3 4 5 Næste