Du er her: AU » Studerende » Studieportaler » Studieportaler » Ha(JUR.) & Cand.Merc.(JUR.) » Studiestart » Studiestart - bachelor » Bekræft din studieplads

Bekræft din studieplads

Din studieplads skal bekræftes

Får du tilbudt en studieplads 30. juli, skal den bekræftes via AU's Selvbetjening. Har du benyttet selvbetjeningen tidligere, kan du logge på med din egen kode. Har du glemt din kode, eller har du ikke tidligere benyttet selvbetjeningen, kan du logge på med Nem-ID (se guide til oprettelse af bruger). I selvbetjeningen kan du også uploade det billede vi skal benytte til dit studiekort (gælder dog ikke studerende ved AU Herning og studerende i Emdrup). Når du har bekræftet pladsen, bør du sørge for at have en dokumentation af dette.

Du skal bekræfte eller afmelde din studieplads senest den 5. august 2013

Hvis du afmelder studiepladsen senest den 5. august, tæller den tilbudte studieplads ikke som en optagelse for dig, og Aarhus Universitet har mulighed for at tilbyde studiepladsen til en anden. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at udskyde studiestarten.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 11.04.2014

Akkrediteringer

### UNIT NAME ### er en del af School of Business and Social Sciences, som er akkrediteret af AACSB og EQUIS.

Hvad er School of Business and Social Sciences?

School of Business and Social Sciences er en bred business school og et af fire hovedområder ved Aarhus Universitet.

Med ca. 14.000 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, knapt 225 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er School of Business and Social Sciences en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Her finder du School of Business and Social Sciences

Vis detaljeret kort

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk