Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Jura Nyheder

24.11.2017 | Studerende

Her er resultatet af universitetsvalg 2017

Se resultatet af dette års universitetsvalg, hvor alle studerende på AU kunne stemme nye studenterrepræsentanter ind i AU's bestyrelse, akademiske råd og studienævn, mens ph.d.-studerende også kunne stemme til AU's ph.d.-udvalg. Herudover kunne VIP’ere i år stemme til studienævn og ph.d.-udvalg.

17.11.2017 | Studerende

Mentor og mentees - Søg nu

Læser du på første år af din uddannelse eller vil du gerne hjælpe en yngre studerende? Så er mentorordningen noget for dig!

13.11.2017 | Studerende

Valget er dit! Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemmeret og få indflydelse på hvilke kandidater, der skal sidde i dit lokale studienævn, akademiske råd, ph.d.-udvalg og i universitetets bestyrelse. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 16. november kl. 16.00.

01.11.2017 | Studerende

Fagtilmelding forår 2018

Husk fagtilmelding 1. - 5. november!

31.10.2017 | Studerende

Nu får du én samlet indgang til alle dine studiesystemer

Fra d. 1. november får du adgang til en ny personaliseret portal. Portalen mitstudie.au.dk samler alle studierelevante informationer fra eksisterende systemer og giver dig én samlet indgang til undervisning, studieinformationer og selvbetjening, og du skal kun logge på én gang.

Kom til Kandidatdag på Aarhus Universitet d. 23. november 2017

Er du bachelorstuderende, og har du brug for inspiration, vejledning og overblik i forbindelse med dit kandidatvalg? AU udbyder flere end 100 kandidatuddannelser - vi har også en til dig.

Nyt lokalebooking system

Lokalebookingsystemet på ARTS og BSS opgraderes til et nyt og bedre system.

De nye læse- og gruppearbejdspladser på Fuglesangs Allé
De nye læse- og gruppearbejdspladser  i Universitetsparken ved Ringgaden/Nørrebrogade

10.10.2017 | Studerende

Nye studiepladser

Der er lavet en række nye læse-, speciale- og gruppearbejdspladser, som nu står klar til at blive taget i brug.

10.10.2017 | Studerende

Universitetsvalg – få indflydelse på dit studieliv

Den 13.-16. november 2017 skal studerende og videnskabelige medarbejdere på AU vælge repræsentanter til universitetets mange råd, nævn og udvalg. Hvis du har en studenterpolitiker i maven er det nu, du skal være klar – og ellers kan du få indflydelse ved at stemme på den kandidat, der bedst kan gøre en forskel på dit studie.

09.10.2017 | Studerende

Kom godt fra start i dit studieliv

Læser du på første semester? Har du lyst til at lære mere om dig selv og om livet som studerende? Har du mod på at blive udfordret og coachet af en ældre studerende med viden og erfaring? Så er et mentorforløb noget for dig!

Viser resultater 1 til 10 ud af 372

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste