Invitation til studerende: Business Fight Night 2012

Til Business Fight Night 2012 kan studerende dyste med og mod erhvervslivet i Aarhus, og vinde store præmier i et realistisk virksomhedsspil. Det foregår onsdag d. 2 maj fra kl. 16 – 21 i Stakladen, det er gratis og der er fuld forplejning til deltagere.

12.04.2012

Til Business Fight Night 2012 kan du dyste med og mod sværvægterne i det Aarhusianske erhvervsliv. Foto: Invitation fra Studenterhus Aarhus.

Ser du dig selv som fremtidens succesfulde virksomhedsleder og tør du sætte alt på et bræt?

Så tilmeld dig og en ven til Business Fight Night 2012! Her får studerende mulighed for at dyste med erhvervslivet i et realistisk virksomhedsspil med slagkraft! Vinderne er det hold, der har tjent flest penge, når spillet er slut!

Præmier
Vinderne får ikke bare én, men flere præmier! Bl.a. gavekort til lederuddannelser på VIA College til en værdi af 10.000 kr., AGF fribilletter, medlemsskaber til byens største netværksorganisationer m. fl.

Hvornår sker det?
Onsdag d. 2 maj kl. 16 – 21 i Stakladen hus Studenterhus Aarhus på Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C.

Gratis for studerende!
Der er fuld forplejning til alle deltagere.

Spil beskrivelse
Du og dit hold udgør en fiktiv virksomhed. Hvert hold består af to studerende og to repræsentanter fra lokale virksom­heder i sværvægtsklassen. I skal sammen løse de udfordringer som moderne virksomheder arbejder under på et konkur­rencepræget marked. I vil blive udfordret når spillet ændrer sig undervejs, fx i forbindelse med politiske beslutninger, ændringer i udbud og efterspørgsel, ligesom der kan forekomme strejker og lignende.

Spillet hedder REAGENS og bruges af uddannelsesinstitutioner og virksomheder til teambuilding, ledertræning og øget forretningsforståelse.

Sådan tilmelder du dig

Skriv mail til Dorte Holst, dh@studenterhusaarhus.dksidste frist er onsdag den 18. april!

Følg opdateringer løbende på facebook eller kontakt Dorte Holst for mere information.

Studerende, Arrangement, Alumner, Erhverv og økonomi