Nordisk Procedurekonkurrence – tilmeld dig nu!

Deltag i Nordisk Procedurekonkurrence om menneskerettigheder. Tilmeldingsfristen er 20. september.

14.09.2017 | Michael Schrøder

Udtagelsen sker den 26. september i Vestre Landsret i Viborg, og de seks bedste deltagere bliver udtaget til at repræsentere Aarhus Universitet. Nordisk Procedurekonkurrence foregår i foråret 2018 i Oslo, hvor der dystes mod deltagere fra hele Norden.

I år vandt holdet, Club Munch Andersen, fra Aarhus Universitet den nordiske konkurrence og gik dermed videre til konkurrencen Trans-European Moot Court Competition hos Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strassbourg.

Aarhus BSS-studerende vinder processpil.

Læs mere om konkurrencen her.

Er du interesseret? Så meld dig til inden den 20. september ved at sende en mail til ingerfogh@hotmail.com med navn, studienummer, telefonnummer, og hvor langt du er på jurastudiet.

Opslag