Nyt: Tank din prinkonto op via internettet

29.06.2010

På Det Samfundsvidenskabelige Fakultet kan du fremover tanke din printkonto op via internettet.

Dette betyder, at du ikke længere skal tanke op via Juridisk Bogformidling, og at du dermed ikke er afhængig af Juridisk Bogformidlings åbningstider.

Vi forventer at sætte systemet i drift
Onsdag den 30. juni 2010 kl. 9.00

Sådan kommer du i gang

Registrering af kopikonto/indsættelse af beløb

1.        Vælg adressen www.sam.au.dk/safecom

2.        Indtast brugernavn <Årskortnummer> og PIN-kode. Første gang du logger på, er PIN koden 1234, men den skal laves om i forbindelse med første login (ændres under punktet ”Opsætning”)

3.        Vælg derefter punktet ”ePay”

4.        Angiv det beløb, der ønskes overført til printkonto, og tryk ”Godkend”

5.        Vælg betalingskort (Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, VISA, VISA Electron, JCB)

6.        Indtast kortoplysninger til validering og tryk ”Udfør betaling”

7.        Bliver overførslen godkendt, opdateres printkontoen, og der sendes en kvittering til den valgte e-mailadresse (du kan se din valgte e?mailadresse under punktet ”ePay”)

8.        Log ud

Aktivering af kort til print og kopi

Dit sygesikringsbevis kan bruges som printkort. For at du kan bruge dit sygesikringsbevis som gyldigt printkort, skal det først registreres. Dette er terminalvagten behjælpelig med

Onsdag den 30. juni 2010 kl. 10.00-12.00

Terminalvagten har kontor i bygning 1343 kontornr. 195.

Telefon: 8942 1464

Aktivering af kort efter den 30. juni 2010 kan ske ved henvendelse på terminalvagtens kontor indenfor normal åbningstid.

Praktisk information

Det nye printkort kan anvendes på printer/kopimaskine i Terminalrum 1, bygn. 1343 og printer i Specialerum, bygning 1327 rum 012. I løbet af sommeren 2010 vil kortet kunne anvendes på alle printere og kopi-maskiner på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet).

Ved print fra PC

Du skal bruge et brugernavn og et kodeord for at kunne printe fra Juridisk Instituts printere. Brugernavn og kodeord er sendt på mail til din AU-postadresse.

Ved print fra PC køres printkortet gennem kortlæseren ved printeren og du er hermed klar til at printe.

Jobs sendt til print gemmes i/kan printes indenfor 24 timer. Printes de ikke indenfor 24 timer, vil de blive slettet og beløbet vil naturligvis ikke blive konteret.

Kopimaskiner

Ved kopiering køres printkortet gennem kortlæseren ved kopimaskinen og du er hermed klar til at kopiere.

SORT/HVID:

A4 enkeltsidet: 35 øre

A3 enkeltsidet: 70 øre

A4 tosidet: 70 øre

A3 tosidet: 140 øre

FARVE:

A4 enkeltsidet: 210 øre

A3 enkeltsidet: 420 øre

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Terminalvagten på Jura:

vagt@jura.au.dk

Folder i PDF version