Overvældende søgning til Elitemodulet

Der er allerede nu - få dage før ansøgningsfristens udløb - indkommet flere end 30 ansøgninger til Elitemodulet.

11.11.2013 | Andreas G. Jensby

Den 13. november udløber ansøgningsfristen til Elitemodulet. Indtil videre har over 30 studerende ansøgt, hvilket langt mere end tidligere og et rigtig tilfredsstillende resultat, forklarer professor Torsten Iversen, der er programansvarlig for Elitemodulet.

”Vi er helt overvældede af den store søgning – ikke mindst i betragtning af det lave antal ansøgere ved udbuddet i efteråret 2013”. Vi havde lidt på fornemmelsen, at søgningen ville være større end sidst, men dette overstiger vore vildeste forventninger. Selv om informationsmødet var velbesøgt, og stemningen god, slår dette simpelthen alle rekorder. Vi har ansøgere fra både KU og SDU – ja, endog en canadisk studerende har ansøgt om optagelse på ét af fagene”, siger Torsten Iversen.

20 studerende bliver optaget
Professor Torsten Iversen beklager i samme åndedrag, at det nu bliver nødvendigt at meddele afslag til en række ansøgere, som er kvalificerede, men som der ikke er plads til, da deltagerantallet er begrænset til 20.

”Vi vil bestræbe os på, at alle får besked så hurtigt som muligt og så vidt muligt allerede i indeværende uge”, slutter professoren.

Om Elitemodulet
Elitemodulet er et tilbud til de dygtigste, flittigste og mest interesserede studerende – ikke mindst i kraft af sammenkoblingen mellem teori og praksis, der sikres ved medvirken af praktikere udefra, især fra de samarbejdende advokatfirmaer.

Læs mere om ansøgning og kvalifikationer til Elitemodulet

Talentudvikling
312158 / i40