Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Jura Undervisning Kursuskatalog AU Summer University kurser

AU Summer University kurser

Praktisk Information

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen i Aarhus foregår, med meget få undtagelser, i Nobelparken. Afsæt gerne lidt ekstra tid den første dag til at finde bygning og lokale. Og husk, at der ikke er akademisk kvarter, medmindre det er meldt ud på forhånd. Fra starten af juni måned finder du en liste med oversigt over fag og lokaler her.

Kantinen i Nobelparken har åbent under hele AU Summer University hver dag fra kl. 8.30-15.00 + Dale’s har åbent fra kl. 8.30-16.00.

Timeplaner, undervisning og lokaler

På Blackboard finder du læseplan og litteratur til dit fag. Blackboard vil være klar i starten af juni. Regn med at undervisningen er hver dag fra 9-13. Nogle fag kan dog godt have længere dage, så tjek læseplanen på Blackboard. Summer Uni fag liger desværre ikke i timeplanerne. Generelt er sommerkurserne meget intensive, og arbejdsbelastningen kan være stor, så regn ikke med for megen fritid i de uger kurset kører.

Du kan ikke regne med det akademiske kvarter gælder om sommeren - medmindre det står direkte. Så er der undervisning kl. 9.00, så kom kl. 9.00! I hvert fald den første dag.

Da nogle fag har internationale gæsteundervisere, skal du regne med, at tingene ikke er helt som de plejer. Pausestrukturen, undervisningsmetoder osv. kan være anderledes. Tag det som en del af oplevelsen og snak evt. med underviseren, hvis du synes, der er for lidt eller for meget af noget. 

Litteratur og andre kursusmaterialer (på BB)

Litteraturlisterne bliver lagt på Blackboard, så snart vi modtager dem fra underviserne. Det sker tidligst i slutningen af maj og seneste i løbet af juni.

Boghandel

Litteratur og køb af materialer

Kursusmaterialer

Kursusmaterialer til din undervisning kan købes i boghandlen Stakbogladen. For nogen kurser vil materialerne være forudbestilt. Du kan læse mere om materialer til dit kursus på Blackboard.

Stakbogladen
Ndr. Ringgade 3
8000 Aarhus C

BSS Books

For studerende der tager kurser udbudt på Aarhus BSS (School of Business and Social Sciences) kan de fleste bøger købes hos BSS Books. Tjek dit kursus i Blackboard for at se, om der er obligatoriske bøger.

Husk at bestille senest 7. juni, hvis du vil være sikker på at få din bog inden kursusstart,og vær opmærksom på, at BSS Books holder lukket i hele juli måned.

BSS Books 
Fuglesangs Allé 4 
8210 Aarhus V 
Tlf. 8615 5777

OBS: BSS Books holder lukket i hele juli måned!

Bibliotek

Nobelbiblioteket  

Nobelbiblioteket har åbent under AU Summer University hver dag fra kl. 9.00-12.00 i perioden 1. juli - 16. august.Der er dog udvidede åbningstider i uge 27 og uge 30.

Der er døgnadgang med kort.

For fag under Økonomi og Virksomhedsledelse bliver alle obligatoriske bøger til de enkelte kurser indkøbt og opstillet på en særlig ”semesterhylde” på Nobelbiblioteket.  

AU Library, Nobelparken 
Jens Chr. Skous Vej 5, Bygning 1461-63 
DK 8000 Aarhus C 
Tlf: 9135 6447
Mail: nobelparken.aul@kb.dk

Socialt program

Det sociale program er for alle studerende, også fra jer fra AU, så meld dig endelig, hvis du synes et arrangement ser spændende ud! Det er en god mulighed for en hyggeligt eftermiddag eller aften med de internationale studerende og måske opleve Aarhus igen og gennem andres øjne.

Blackboard

Du kan forvente at kunne se dit kursus på Blackboard i løbet af juni måned. Vær opmærksom på, at tidspunktet kan variere fra kursus til kursus.

Litteraturliste og læseplan lægges op løbende, så snart vi modtager dem fra underviseren. Blackboard vil være den primære platform til kommunikation mellem studerende og underviser.

Afmelding af kursus

Du kan frit ændre eller annullere din Stads-tilmelding, så længe blanketten er åben frem til d. 1/4 kl. 23 59.

Herefter vil dukun kunne afmelde dig kurset efter de samme regler, som der gælder for de almindelige semesterkurser. Disse regler kan du finde på din studieportal under undervisning - valgfag.

Eksamen og gamle eksamensopgaver

Information om eksamen ligger/lægges ud på Bb, men datoen for langt de fleste kurser kan du allerede finde på kursussiden (i kursuskataloget).

Vær opmærksom på at flowet aktiveres / eksamen synliggøres senere end du måske er vant til på dit eget studie. Du kan forvente at kunne se din eksamen i Wiseflow eller Digital Eksamen ca. 1 uge før eksamen starter.

Husk at tjekke om du kan se din eksamen enten i Wiseflow (BSS) eller i Digital Eksamen (ARTS, ST, HE) i god tid inden eksamen starter, så vi har mulighed for at hjælpe dig, hvis der er problemer.

Der gælder præcis samme regler mht. til upload som ved alle andre eksamener. Hvis ikke eksamen uploades i tide, skal du søge dispensation om at få din eksamensopgave bedømt. Vær opmærksom på, at dette kun gives i særlige tilfælde. Så sørg for at uploade din eksamensopgave i god tid.

Alle eksamener i Wiseflow slutter kl. 12 og alle i Digital Eksamen slutter kl. 14. 

Gamle eksamensopgaver kan for de fleste kurser findes på biblioteket i Nobelparken. 

Facebookgruppe

Du kan få meget mere ud af din oplevelse på Summer University ved at melde dig ind i vores Facebook gruppe, ”AU Summer University 2018”.

Gruppen vil blive brugt til diverse praktiske information fra Summer Uni teamet, og til udveksling af informationer, fagligt så vel som socialt, mellem studerende generelt.

Husk, at denne gruppe ikke kun er til internationale studerende men lige så meget til dig som AU studerende! 

Kontakt

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Mail: Summeruniversity@au.dk

Telefon: 87 15 02 20

Mens Summer University løber af stablen, i juli  og august måned, kan du også få hjælp i vores Help Desk, som er placeret i bygning 1453 i Nobel Parken, hvor det meste af undervisningen foregår.

Vores Help Desk er bemandet med en masse søde og dygtige studentermedhjælpere, som vil gøre deres bedste for at hjælpe dig. Åbningstiden er 8.30-14 i juli og augst.

Udenfor Summer University perioden er du velkommen til at komme forbi til vejledning og information på Høegh Guldbergsgade 4a (internationalt center), du kan bare spørge efter Summer University i receptionen. 

Vores deadline var d. 1 april og det er ikke længere muligt  at tilmelde sig Summer University i den ordinære runde. 

Der vil dog være en restplads runde hvor fag med ledige pladser kan søges fra d.1-5 maj, hvor det er først til mølle. Listen kan du finde her.  

Klik først på dit fakultet og find herefter din studieretning for at se hvilke fag der er godkendt til dit studie 

Hvis et kursus du er interesseret i er på listen under dit studie, er det ikke nødvendigt at søge en forhåndsgodkendelse. 

Som udgangspunkt skal der skal søges på samme måde i restpladsrunden som i den ordinære runde.

Så hvis du søgte i dette system i den ordinære runde, er det også her du skal søge i restplads runden

Hvis du søgte i stads i den ordinære runde, er det også her du skal søge i restpladsrunden. 

Hvilke kurser kan jeg tage på Summer University?

Aarhus BSS

Jura

Jurastuderende kan søge følgende fag i STADS fra 1.-5. maj 2019.


Fag Niveau ECTS Term  Datoer
Civil Law in the Digital Single Market  MA 10 2 29/7-23/8

Alle andre juridiske summer university er enten aflyste eller overbookede. 

Psykologi

Da der ikke er plads på nogle af statkundskabs egne Summer University fag, kan du som statskundskabsstuderende kun søge fag fra andre studieretninger, og det betyder at du først skal søge om en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem mellem d. 1 og 5 maj 2019. 

Da du formentligt ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 5 maj bedes du i stedet uploade en kvittering for at du har søgt den, og efterfølgende kan du så sende den til os når du modtager den. 

Statskundskab

Da der ikke er plads på nogle af statkundskabs egne Summer University fag, kan du som statskundskabsstuderende kun søge fag fra andre studieretninger, og det betyder at du først skal søge om en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem mellem d. 1 og 5 maj 2019. 

Da du formentligt ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 5 maj bedes du i stedet uploade en kvittering for at du har søgt den, og efterfølgende kan du så sende den til os når du modtager den. 

BA MMC

Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT har forhåndsgodkendt nedenstående HA-fag til BA MMC-studerende. Fagene udbydes af Institut for Virksomhedsledelse. 

Creativity and Innovation (5 ECTS)

Digital Business Innovation and Social Media (10 ECTS)

Entrepreneurial Venturing (5 ECTS)

Global Entrepreneurship (10 ECTS)

Management Information Systems in Global Business Environment (5 ECTS)

Retail Management (10 ECTS)

Social Marketing* (5 ECTS)

Small Group Communication (10 ECTS)

Strategic Management of Risk (5 ECTS)

Sports Marketing and Sponsorship (10 ECTS)

Strategic Sales (5 ECTS)

* Faget kan kun tages under forudsætning af, at du ikke vælger valgfaget Social Marketing udbudt på BA MMC-uddannelsen.

MACC

Følgende kurser udbydes til kandidatstuderende i Master of Corporate Communication:

KursusECTSTermDatoer
Brand Management and Product Innovation by Design10222/7-9/8

Dette kursus skal søges i stads fra d. 15/1 - 1/4 2019. 

Forhåndsgodkendte kurser fra andre studieretninger

Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT har forhåndsgodkendt nedenstående cand.merc.-fag til MACC-studerende. Fagene udbydes af Institut for Virksomhedsledelse.

E-business, Open collaboration and New Economy Strategies (5 ECTS)

Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management (10 ECTS)

Language and Marketing (10 ECTS)

Leadership, Management Strategy and Business Ethics (10 ECTS)

Leading and Designing Organisations (10 ECTS)

Management Information Systems (10 ECTS)

Managing China Cross-Border Development (10 ECTS)

New Venture Creation (10 ECTS)

Organisational Misbehaviour (5 ECTS)

Service Management and Marketing (10 ECTS)

Strategic Management of Creativity and Innovation (10 ECTS)

Systems Thinking and Growth Strategies (5 ECTS)

Vision, Decision and Leadership (5 ECTS)

Disse kurser skal du i søge i vores eget vores online ansøgningssystem inden d. 1. april 2019.

HUSK at ansøgningssystemet automatisk vil bede dig om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et af disse fag, men da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.   

Hvis du ønsker at søge et andet kursus, som er udbudt af en anden studieretning men som ikke er på ovenstående liste, skal du først søge om en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april

HA (dansk og engelsksproget)

Følgende bachelorkurser udbydes til HA/BSc studerende. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 1 og 5 maj 2019. Der gives automatisk merit for disse fag, du skal altså ikke søge om en forhåndsgodkendelse for at tage dem, men kan blot vælge dem i stads. Restpladserne på disse fag fordeles efter først til mølle. 

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 5. semester (også selvom du fx. tager dem mellem dit 2. og 3. semester). 

Department of Management (MGMT) ECTS Term  Datoer
Social Marketing 5 2 22/7-2/8
Sports marketing and Sponsorship 10 1 2/7-19/7
Global Entrepreneurship 10 1 2/7-19/7
Retail Management 10 2 22/7-9/8
Strategic Management of Risk 5 1 2/7-12/7
Small Group Communication 10 1 2/7-19/7
Entrepreneurial Venturing: An Introduction to Concepts and Tools for Success 5 2 22/7-2/8
Introduction to Design Thinking: Understanding Creativity and Applying Innovation in Real Life 5 1 2/7-12/7
Department of Economics and Business Economics (ECON) ECTS Term  Datoer
Financial Decision Making: A Simulation Approach 10 1 2/7-19/7
Money and Banking 5 1 2/7-12/7
Emerging Innovation in Finance 10 2 22/7-9/8
Data Analytics for Accounting: Case-based Approach 5 2 22/7-2/8
Mergers and Acquisitions 5 1 2/7-12/7
Data Science for Business Intelligence (DSBI) 5 2 22/7-2/8
Data Visualization and Storytelling for Business 10 1 2/7-19/7
How behavioral economics can explain soccer 10 2 22/7-9/8

STADS ansøgningsguide til HA/Bsc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Hvorfor kan jeg kun tilføje 10 prioriteter i hver periode, jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag?

Bare rolig, hvis du ikke får nogle af dine 10 prioriteter sender vi dig en liste med ledige fag du som du så kan vælge fra fra d.1-5 maj. Vi har ikke tidligere oplevet at en studerende ikke har kunnet få det ønskede antal ECTS point på Summer University, så længe vedkommende har søgt inden d. 1 april, og langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi førsge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også får vi det til at gå op. 

HA (jur.)

Følgende bachelorkurser udbydes til HA/BSc studerende. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 1 og 5 maj 2019. Der gives automatisk merit for disse fag, du skal altså ikke søge om en forhåndsgodkendelse for at tage dem, men kan blot vælge dem i stads. Restpladserne på disse fag fordeles efter først til mølle. 

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 5. semester (også selvom du fx. tager dem mellem dit 2. og 3. semester). 

Department of Management (MGMT) ECTS Term  Datoer
Social Marketing 5 2 22/7-2/8
Sports marketing and Sponsorship 10 1 2/7-19/7
Global Entrepreneurship 10 1 2/7-19/7
Retail Management 10 2 22/7-9/8
Strategic Management of Risk 5 1 2/7-12/7
Small Group Communication 10 1 2/7-19/7
Entrepreneurial Venturing: An Introduction to Concepts and Tools for Success 5 2 22/7-2/8
Introduction to Design Thinking: Understanding Creativity and Applying Innovation in Real Life 5 1 2/7-12/7
Department of Economics and Business Economics (ECON) ECTS Term  Datoer
Financial Decision Making: A Simulation Approach 10 1 2/7-19/7
Money and Banking 5 1 2/7-12/7
Emerging Innovation in Finance 10 2 22/7-9/8
Data Analytics for Accounting: Case-based Approach 5 2 22/7-2/8
Mergers and Acquisitions 5 1 2/7-12/7
Data Science for Business Intelligence (DSBI) 5 2 22/7-2/8
Data Visualization and Storytelling for Business 10 1 2/7-19/7
How behavioral economics can explain soccer 10 2 22/7-9/8

STADS ansøgningsguide til HA/Bsc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Hvorfor kan jeg kun tilføje 10 prioriteter i hver periode, jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag?

Bare rolig, hvis du ikke får nogle af dine 10 prioriteter sender vi dig en liste med ledige fag du som du så kan vælge fra fra d.1-5 maj. Vi har ikke tidligere oplevet at en studerende ikke har kunnet få det ønskede antal ECTS point på Summer University, så længe vedkommende har søgt inden d. 1 april, og langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi førsge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også får vi det til at gå op. 

Cand.Merc.

Følgende kandidatkurser udbydes til cand.merc studerende. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 1 og 5 maj 2019. Der gives automatisk merit for disse fag, du skal altså ikke søge om en forhåndsgodkendelse for at tage dem, men kan blot vælge dem i stads. Restpladserne på disse fag fordeles efter først til mølle. 

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 3. semester. 

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.  

Department of Management (MGMT)ECTSTerm Datoer
Developing Managerial Communication  Competencies:  A Cross Cultural Perspective5222/7-2/8
Organisational MisBehaviour5222/7-2/8
Managing the Family Business5222/7-2/8
Service Management and Marketing10222/7-9/8
Department of Economics and Business Economics (ECON)ECTSTerm Datoer
Entrepreneurial Finance10222/7-9/8
Forensic Accounting Fraud Analytics512/7-12/7
Data science in insurance5222/7-2/8
Understanding Mutual Funds and Exchange Traded Funds5222/7-2/8
Issues in Energy and Environmental Management 5222/7-2/8

STADS ansøgningsguide til Cand.Merc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Hvorfor kan jeg kun tilføje 10 prioriteter i hver periode, jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag?

Bare rolig, hvis du ikke får nogle af dine 10 prioriteter sender vi dig en liste med ledige fag du som du så kan vælge fra fra d.1-5 maj. Vi har ikke tidligere oplevet at en studerende ikke har kunnet få det ønskede antal ECTS point på Summer University, så længe vedkommende har søgt inden d. 1 april, og langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi førsge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også får vi det til at gå op. 

Cand.merc. (jur)

Følgende kurser udbydes til kandidatstuderende i Economics and Business administration, retningen cand.merc.jur.

Disse fag skal søges i stads og kræver ikke en forhåndsgodkendelse. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 15. januar og 1. april 2019. 

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.  

Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Virksomhedsledelse (Department of Management)

KursusECTSTermDatoer
Systems Thinking and Growth Strategies512/7-12/7
E-business, Open Collaboration, and New Economy Strategies512/7-12/7
Managing China Cross-border Development1012/7-19/7
Strategic Management of Creativity and Innovation1012/7-19/7
Language and Marketing1012/7-19/7
Service Management and Marketing10122/7-9/8
Vision, Decision and Leadership5222/7-2/8
Developing Managerial Communication  Competencies:  A Cross Cultural Perspective5222/7-2/8
Organisational MisBehaviour5222/7-2/8
Managing the Family Business5222/7-2/8
Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management10222/7-9/8
Management Information Systems10222/7-9/8
Leading and Designing Organisations10222/7-9/8
New Venture Creation10222/7-9/8
Leadership, Management Strategy and Business Ethics10222/7-9/8


Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Økonomi (Department of Economics and Business Economics)

KursusECTSTermDatoer
Forensic Accounting Fraud Analytics512/7-12/7
Introduction to Data Science in Python512/7-12/7
Statistical Learning with Python512/7-12/7
Behavioral Corporate Finance1012/7-19/7
Financial Capitalism: The Big Picture1012/7-19/7
Lean Management1012/7-19/7
Corporate Governance5222/7-2/8
Data science in insurance5222/7-2/8
Understanding Mutual Funds and Exchange Traded Funds5222/7-2/8
International Risk Sharing and Financial Integration5222/7-2/8
Financial Analytics in R5222/7-2/8
Issues in Energy and Environmental Management 5222/7-2/8
Bank Stress Testing10222/7-9/8
Entrepreneurial Finance10222/7-9/8

  Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Jura

KursustitelNiveauECTSTerm Datoer
Animal LawMA1012/7-19/7
CISGMA10229/7-23/8
Civil Law in the Digital Single Market MA10229/7-23/8
Legal Aspects of Corporate GovernanceMA10222/7-9/8
Arbitrating IP and Competition Policy Disputes in the age of DigitalisationMA10222/7-9/8

Forhåndsgodkendte kurser fra andre studieretninger

Dette kursus er udbudt af BTECH og er forhåndsgodkendt til alle cand.merc-studerende.

Six Sigma Design and Innovation 10 ECTS  

Du finder ikke dette kursus i STADS. Det skal du i stedet søge i vores eget vores online ansøgningssystem inden d. 1. april 2019.

HUSK at ansøgningssystemet automatisk vil bede dig om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et af disse fag, men da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.   

Hvis du ønsker at søge et andet kursus, som er udbudt af en anden studieretning, skal du først søge om en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april.

Det er dog ikke muligt at få godkendt faget Brand Management and Product Innovation by Design som et cand.merc valgfag, grundet manglende faglig relevans.

STADS ansøgningsguide til Cand.Merc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Hvorfor kan jeg kun tilføje 10 prioriteter i hver periode, jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag?

Bare rolig, hvis du ikke får nogle af dine 10 prioriteter sender vi dig en liste med ledige fag du som du så kan vælge fra fra d.1-5 maj. Vi har ikke tidligere oplevet at en studerende ikke har kunnet få det ønskede antal ECTS point på Summer University, så længe vedkommende har søgt inden d. 1 april, og langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi førsge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også får vi det til at gå op. 

Cand.merc.aud

Følgende kandidatkurser udbydes til cand.merc studerende. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 1 og 5 maj 2019. Der gives automatisk merit for disse fag, du skal altså ikke søge om en forhåndsgodkendelse for at tage dem, men kan blot vælge dem i stads. Restpladserne på disse fag fordeles efter først til mølle. 

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 3. semester. 

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.  

Department of Management (MGMT) ECTS Term  Datoer
Developing Managerial Communication  Competencies:  A Cross Cultural Perspective 5 2 22/7-2/8
Organisational MisBehaviour 5 2 22/7-2/8
Managing the Family Business 5 2 22/7-2/8
Service Management and Marketing 10 2 22/7-9/8
Department of Economics and Business Economics (ECON) ECTS Term  Datoer
Entrepreneurial Finance 10 2 22/7-9/8
Forensic Accounting Fraud Analytics 5 1 2/7-12/7
Data science in insurance 5 2 22/7-2/8
Understanding Mutual Funds and Exchange Traded Funds 5 2 22/7-2/8
Issues in Energy and Environmental Management  5 2 22/7-2/8

STADS ansøgningsguide til Cand.Merc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Hvorfor kan jeg kun tilføje 10 prioriteter i hver periode, jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag?

Bare rolig, hvis du ikke får nogle af dine 10 prioriteter sender vi dig en liste med ledige fag du som du så kan vælge fra fra d.1-5 maj. Vi har ikke tidligere oplevet at en studerende ikke har kunnet få det ønskede antal ECTS point på Summer University, så længe vedkommende har søgt inden d. 1 april, og langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi førsge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også får vi det til at gå op. 

ITKO

Der udbydes ikke fag direkte til ITKO studerende, så før at du som ITKO-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mit.au.dk.

Du finder en liste over alle fagene på Summer University her

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link. Ansøgningsperioden løber fra d. 15. Januar 2019 til den 1. April 2019. 

Hvis du ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 1 april, kan du stadigvæk søge og herefter eftersende din forhåndsgodkendelse. I såfald kan du bare uploade en kvittering på at du har søgt forhåndsgodkendelse i stedet for (den som du får automatisk på mit.au.dk når du indsender ansøgning om forhåndsgodkendelse).  

GMM

Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi har forhåndsgodkendt nedenstående fag, der udbydes af Institut for Virksomhedsledelse:

KursusECTSTerm

Datoer

Introduction to design thinking: Understanding
Creativity and Applying Innovation in Real Life
5  12/7-12/7   
Creativity and Innovation512/7-12/7
Global Entrepreneurship1012/7-19/7
Small Group Communication1012/7-19/7
Management Information Systems in Global Business Environment5222/7-2/8
Entrepreneurial Venturing: An Introduction to Concepts and Tools for Success5222/7-2/8
Digital Business Innovation and Social Media10222/7-9/8


Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi har desuden forhåndsgodkendt nedenstående fag, der udbydes af Institut for Økonomi og Erhvervsøkonomi:

KursusECTSTermDatoer
Mergers and Acquisitions512/7-12/7
Business Intelligence from Web Data Analytics and Data Mining1012/7-19/7
Data Visualization and Storytelling for Business1012/7-19/7
Data Analytics for Accounting: Case-based Approach5222/7-2/8
Data Science for Business Intelligence (DSBI)5222/7-2/8


Ovenstående fag kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra d. 15. januar 2018 til den 1. april 2019.

NB! Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en  indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

BDE

Der udbydes ikke fag direkte til BDE studerende, så før at du som BDE-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mit.au.dk.

Du finder en liste over alle fagene på Summer University her

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link. Ansøgningsperioden løber fra d. 15. Januar 2019 til den 1. April 2019. 

MSc Technology Based Business Development

Nedenstående kandidatfag udbydes af Institut for Forretningsudvikling og Teknologi:

Dette fag skal søges fra d. 15. Januar 2019 til og med den 1. April 2019 via mit.au.dk på samme måde, som når du vælger almindelige valgfag.

Herudover har Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi forhåndsgodkendt nedenstående kandidatfag, som udbydes af Institut for Virksomhedsledelse eller Institut for Økonomi og Erhvervsøkonomi.

Kursus

ECTS

Term

Datoer

Inden for Social science

Systems Thinking and Growth Strategies

5

1

2/7-12/7

Ja

E-business, Open Collaboration, and New Economy Strategies

5

1

2/7-12/7

Ja

Service Management and Marketing

10

1

22/7-9/8

Nej

Vision, Decision and Leadership

5

2

22/7-2/8

Ja

Organisational MisBehaviour

5

2

22/7-2/8

Ja

Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management

10

2

22/7-9/8

Nej

Management Information Systems

10

2

22/7-9/8

Nej

Leading and Designing Organisations

10

2

22/7-9/8

Ja

New Venture Creation

10

2

22/7-9/8

Ja

Leadership, Management Strategy and Business Ethics

10

2

22/7-9/8

Ja

Introduction to Data Science in Python

5

1

2/7-12/7

Nej

Statistical Learning with Python

5

1

2/7-12/7

Nej

Financial Analytics in R

5

2

22/7-2/8

Nej

Issues in Energy and Environmental Management 

5

2

22/7-2/8

Nej

Vær opmærksom på at det i forbindelse med valgfag på kandidatuddannelsen i Teknologibaseret Forretningsudvikling kun er muligt at vælge 10 ECTS inden for området Social Science.

Ovenstående fag fra Institut for Virksomhedsledelse og Institut for Økonomi og Erhvervsøkonomi kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra d. 15 januar 2019 til den 1. April 2019.

NB! Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

Cand.Soc

Der udbydes ikke cand.soc-fag på AU Summer University i 2019. Studerende der ønsker at følge eksempelvis et cand.merc.-fag skal derfor søge om individuel forhåndsgodkendelse hos studienævnet for erhvervsøkonomi.   

Forhåndsgodkendte fag skal herefter søges i vores ansøgningssystem fra d. 15/1 til d. 1/4. 

Cand.Oecon

Cand.Oecon udbyder desværre ikke selv Summer University fag og til 2019 har studienævnet valgt ikke at forhåndsgodkende nogle Summer University fag. Det betyder grundlæggende at det desværre ikke er muligt som cand.oecon studerende at tage fag på AU Summer University. 

Vi henviser i stedet til Cand.Oecon's egne augustseminarer.

Kandidatuddannelsen i Erhvervssprog og international erhvervskommunikation i enten Engelsk, Tysk, Fransk eller Spansk påbegyndt tidligere end d. 01.09.2017

Kandidatuddannelsen i International virksomhedskommunikation udbyder ikke selv nogle Summer University kurser, men  følgende fag er forhåndsgodkendt til studerende der læser en kandidatuddannelse i International virksomhedskommunikation i enten Engelsk, Tysk, Fransk eller Spansk optaget 2016 eller før. Fagene er godkendt som valgfag og skal søges i vores online ansøgningssystem fra d. 15 januar - 1 april. 

HUSK at ansøgningssystemet automatisk vil bede dig om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et af disse fag, men da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.  

Fakultet: ArtsNiveauECTSTermDatoer
Managing language in international organizations MA  1012/7-19/7
Fakultet: BSSNiveauECTSTermDatoer
Language and MarketingMA1012/7-19/7
Vision, Decision and LeadershipMA5222/7-2/8
New Venture CreationMA10222/7-9/8
Leadership, Management Strategy and Business EthicsMA10222/7-9/8
Developing Managerial Communication  Competencies:  A Cross Cultural PerspectiveMA5222/7-2/8
Organisational MisBehaviourMA5222/7-2/8
Brand Management and Product Innovation by DesignMA10222/7-9/8

Bacheloruddannelsen i International virksomhedskommunikation i enten Engelsk, Tysk, Fransk eller Spansk påbegyndt tidligere end d. 01.09.2017

Bacheloruddannelsen i International virksomhedskommunikation udbyder ikke selv nogle Summer University kurser, men  følgende fag er forhåndsgodkendt til studerende der læser en bachelor i International virksomhedskommunikation i enten Engelsk, Tysk, Fransk eller Spansk optaget 2016 eller før. Fagene er godkendt som valgfag, du kan se indenfor hvilken gruppe i tabellen nedenfor. Fagene skal søges i vores online ansøgningssystem fra d. 15 januar - 1 april. 

HUSK at ansøgningssystemet automatisk vil bede dig om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et af disse fag, men da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk

 

Fag

Kommunikation

Engelsk

Fransk

Spansk

Tysk

Uden for fagområde

Digital Business Innovation and Social Media (10 ECTS)

x

 

 

 

 

x

Social Marketing (5 ECTS)

x

 

 

 

 

x

Sports marketing and Sponsorship (5 ECTS)

x

 

 

 

 

x

Retail Management (10 ECTS)

x

 

 

 

 

x

 


Der gives automatisk merit for disse fag. Herudover har dumulighed for at opnå merit for andre fag under Summer University, men kræver at du først søger og får en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal du søge det forhåndsgodkendte fag i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april 2019

Arts

Alle Arts uddannelser på nær kommunikation og DPU

 

Nedenstående fag er godkendt til alle Arts uddannelser der indeholder HUM eller IV fag i deres studieordning. Fagene skal søges i stads selvbetjeningen mellem d.1 og 5 maj. Alle HUM-fag er også forhåndsgodkendt som IV-fag, så har du IV-fag i din studieordning kan du følge HUM-fag på Summer University 2019. Det er således ikke nødvendigt at ansøge om forhåndsgodkendelse hos studienævnet. Du kan tilmelde dig kurset direkte i Stads på mit.au.dk.

Kursus Type Institut ECTS Datoer
Sex, Death, and Fiction: Evolutionary Literary and Film Study IV/HUM IKK 10 2/7-19/7
Global Fandom in the Digital Age IV/HUM IKK 10 2/7-19/7
Game.Play.Design  Profilfag IKK 10 22/7-9/8
Managing language in international organizations Profilfag IKK 10 2/7-19/7

Kandidatuddannelsen i Erhvervssprog og international erhvervskommunikation i enten Engelsk, Tysk, Fransk eller Spansk påbegyndt d. 01.09.2017 eller senere

Kandidatuddannelsen i International virksomhedskommunikation udbyder ikke selv nogle Summer University kurser, men  følgende fag er forhåndsgodkendt til studerende der læser en kandidatuddannelse i International virksomhedskommunikation i enten Engelsk, Tysk, Fransk eller Spansk påbegyndt 01.09.2017 eller senere. Fagene er godkendt som valgfag og skal søges i vores online ansøgningssystem fra d. 15 januar - 1 april. 

HUSK at ansøgningssystemet automatisk vil bede dig om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et af disse fag, men da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.  

Fakultet: Arts Niveau ECTS Term Datoer
Managing language in international organizations  MA   10 1 2/7-19/7
Fakultet: BSS Niveau ECTS Term Datoer
Language and Marketing MA 10 1 2/7-19/7
Vision, Decision and Leadership MA 5 2 22/7-2/8
New Venture Creation MA 10 2 22/7-9/8
Leadership, Management Strategy and Business Ethics MA 10 2 22/7-9/8
Developing Managerial Communication  Competencies:  A Cross Cultural Perspective MA 5 2 22/7-2/8
Organisational MisBehaviour MA 5 2 22/7-2/8
Brand Management and Product Innovation by Design MA 10 2 22/7-9/8

Bacheloruddannelsen i International virksomhedskommunikation i enten Engelsk, Tysk, Fransk eller Spansk påbegyndt 01.09.2017 eller senere

Følgende fag er godkendt til studerende der læser en Bacheloruddannelse i International virksomhedskommunikation i enten Engelsk, Tysk, Fransk eller Spansk påbegyndt 01.09.2017 eller senere. Fagene er godkendt som IV-fag og skal søges i stads fra d. 15 januar - 1 april 2019.

KursusTypeInstitutECTSDatoer
Viking Age ScandinaviaIV-fagIKS101/7-19/7
Visual Anthropology Today: Infrastructures for Seeing, Thinking and Knowing IV-fag IKS1029/7-10-8
Sex, Death, and Fiction: Evolutionary Literary and Film Study IV-fag IKK102/7-19/7
Post-Creative Practices in Computational Art and Culture IV-fag IKK102/7-19/7
Global Fandom in the Digital Age IV-fag IKK102/7-19/7
Visual Culture and Computational Thinking IV-fag IKK102/7-19/7
Sustainable Entrepreneurship IV-fag IKK1022/7-9/8
Visuel Media Production: Making Short Fiction Films IV-fag IKK1015/7-9/8
Reading Narratives of Slavery, Memory and Human Rights IV-fag IKK101/8-10/8

DPU

Der udbydes ikke fag direkte til DPU studerende, så før at du som DPU-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mit.au.dk.

Du finder en liste over alle fagene på Summer University her

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link. Ansøgningsperioden løber fra d. 15. Januar 2019 til den 1. April 2019. 

Hvis du ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 1 april, kan du stadigvæk søge og herefter eftersende din forhåndsgodkendelse. I såfald kan du bare uploade en kvittering på at du har søgt forhåndsgodkendelse i stedet for (den som du får automatisk på mit.au.dk når du indsender ansøgning om forhåndsgodkendelse). 

Health

Medicin studerende kan vælge de følgende kurser i STADS fra 1-5 maj i stads:

Kursustitel Niveau ECTS
Experimental telemetry and cardiovascular phenotyping BA 5
Immunotherapy​ BA/MA 5
Genetic Engineering using CRISPR/Cas BA 5
Clinical Global Infectious Disease MA 5
Healthy Entrepreneurship and Innovation  MA 5
The Interdisciplinary Summer School on Neuroimaging (ISSN)  MA 5
Cognitive Neuroscience MA 5
Mother-Child-Health: from fecundity to puberty MA 5Odontologi studerende kan vælge de følgende kurser i STADS fra 1-5 maj i stads:

Ingen. Odontologi studerende skal først søge om en forhåndsgodkendendelse ved studienævnet for at kunne søge Summer University kurset.

Folkesundhedsvidenskabsstuderende og studerende på den sundhedsvidenskabelige kandidatuddannelse samt sygepleje studerende kan vælge de følgende kurser i STADS fra 1-5 maj i stads:

 

Kursustitel Niveau ECTS
Healthy Entrepreneurship and Innovation  MA 5
Cognitive Neuroscience MA 5
Mother-Child-Health: from fecundity to puberty MA 5

Idræt studerende kan vælge de følgende kurser i STADS fra 1-5 maj i stads:  

 

 

Kursustitel Niveau ECTS
Mother-Child-Health: from fecundity to puberty MA 5
Cognitive Neuroscience MA 5
Clinical Global Infectious Disease MA 5
Healthy Entrepreneurship and Innovation  MA 5
The Interdisciplinary Summer School on Neuroimaging (ISSN)  MA 5

ST

ST (% ingeniøruddannelserne)

De følgende kurser udbydes af Science and Technology. Du kan søge dem i selvbetjeningen, STADS, fra 15. januar-1. april 2019.

Kursustitel Niveau ECTS Term  Datoer
Identity and Privacy M.Sc 5 2 29/7-16/8
Risk Assessment of Xenobiotics M.Sc 5 2 12/8-23/8
Advanced Water Cycle Management M.Sc 5 2 11/8-23/8
Integrated Nutrient Management  M.Sc. 5 1 24/6-30/6
Diagnosis of Plant Disease M.Sc. 5 1 1/7-12/7
Advanced Soil Physics M.Sc. 5 2 19/8-25/8
Feed Ration Planning in Dairy Cattle Herds M.SC 5 2 5/8-15/8
Bioactive Molecules in Agroecology M.SC 5 2 29/7-9/8
Food and Ingredients M.Sc 5 2 22/7-9/8
Next-Generation Sequencing    M.Sc   5 1 24/6-28/6
Application of Synchrotron Radiation in Nanoscience M.Sc 5 2 15/7-23/8
Hands-on Advanced Methods and Techniques            
in Plant Science and Biotechnology
M.Sc 5 2 12/8-23/8

 Forhåndsgodkendte kurser fra andre studieretninger

Dit studienævn har desværre ikke forhåndsgodkendt nogle kurser fra andre studieretninger endnu, men når de gør skriver vi dem her.

Det betyder dog ikke at du ikke kan tage kurser fra andre studieretninger, men det betyder at du først skal søge om en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1 april 2019.

Ingeniøruddannelserne

Følgende kurser udbydes af AU Engineering i 2019:

Kursustitel Niveau ECTS Term  Datoer
Wind Power Summer School 2019 - In Cooperation with Siemens Gamesa Renewable Energy A/S and Vestas Wind Systems A/S B.Sc 5 2 11/8-23/8
Health tech Innovation (dansk) B.Sc 5 TBA TBA
International Construction Law M.Sc 10 2 22/7-2/8

Hvis du ønsker at søge et af disse kurser, skal du gøre det gennem vores ansøgningssystem og ikke i STADS.

I ansøgningssystemet skal du vælge "AU Student" som Student Type. Husk, du skal uploade en motiveret ansøgning og et CV. I stedet for en forhåndsgodkendelse, som systemet vil bede dig om, kan du uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk

Wind Power Summer School: 

For at søge kurset, skal du søge det i vores online ansøgningssystem (i perioden 15. januar - 1. april 2019) og ikke i mit.au.dk. Hvis du bliver optaget, registrerer vi dig i STADS. Når du søger kurset i online ansøgningssystemet, skal du vælge ”Aarhus University Student” under Student Type.

Du vil blive bedt om at uploade en motiveret ansøgning og dit CV.

Du vil også blive bedt om at uploade en forhåndsgodkendelse. Hvis du er studerende på en af følgende uddannelser: Diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik, Diplomingeniøruddannelsen i elektrisk energiteknologi, Diplomuddannelsen i elektronik skal du i stedet uploade en resultatudskrift fra din studieselvbetjening.

Studerende på alle andre uddannelser skal uploade en forhåndsgodkendelse eller en godkendt studiekontrakt samt en resultatudskrift. 

Health Tech Innovation:

For at søge kurset Health Tech Innovation, skal du søge det i vores online ansøgningssystem (i perioden 15. januar - 1. april 2019) og ikke i mit.au.dk. Hvis du bliver optaget, registrerer vi dig i STADS. Når du søger kurset i online ansøgningssystemet, skal du vælge ”Aarhus University Student” under Student Type.

Du vil blive bedt om at uploade en motiveret ansøgning og dit CV.

Du vil også blive bedt om at uploade en forhåndsgodkendelse. Hvis du er studerende på en af følgende uddannelser: Diplomingeniøruddannelsen i sundhedsteknologi, Diplomingeniøruddannelsen i informations- og kommunikationsteknologi, Diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik, Diplomingeniøruddannelsen i elektronik (Herning), Diplomingeniøruddannelsen i elektronik (Herning) skal du i stedet uploade en resultatudskrift fra din studieselvbetjening.

Studerende på alle andre uddannelser skal uploade en forhåndsgodkendelse eller en godkendt studiekontrakt.

Forhåndsgodkendte kurser fra andre studieretninger

Dit studienævn har desværre ikke forhåndsgodkendt nogle kurser fra andre studieretninger endnu, men når de gør skriver vi dem her.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan tage kurser fra andre studieretninger, men det betyder at du først skal søge om en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april 2019.

Ansøgnings FAQ

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar på hvilket kursus du har fået plads i midten af april, et par uger efter vores deadline.
Hvis du ikke har fået plads på nogle af dine prioriteter, så sender vi dig en mail om det og henviser dig til vores restpladsrunde d. 1-5 maj, hvor der kan søges plads på kurser med ledige pladser.

Fordeles pladserne efter først til mølle?/Hvordan fordeles pladserne?

Nej! På ingen af kurserne fordeles pladserne efter først til mølle.

Pladserne fordeles efter en række overordnede principper

Medmindre andet er angivet i kursuskataloget, fordeles pladserne på et kursus til følgende grupper i prioriteret rækkefølge:

  • Aarhus Universitets studerende fra det primære eller de relaterede studieprogrammer
  • Aarhus Universitets studerende fra andre studieprogrammer (meritfag indenfor Aarhus Universitet)
  • Studerende fra andre danske universiteter der søger om kurset som meritmodul samt internationale studerende nomineret via en udvekslings- eller anden samarbejdsaftale.
  • Free movers og andre danske ansøgere (Tomplads)

Indenfor disse grupper fordeles pladserne som beskrevet i kursuskataloget.

Det betyder også at der reelt ikke er nogen forskel på, om du søger faget d. 15/1 eller d. 1/4, så længe du søger  inden d. 1/4 kl. 23.59.

Kan jeg ændre/afmelde min tilmelding?

Du kan frit ændre eller annullere din stads tilmelding så længe blanketten er åben frem til d. 1/4 kl. 23 59.

Herefter er det kun muligt at skifte kursus med en dispensation fra studienævnet og du vil kun kunne afmelde dig kurset efter de samme regler som der gælder for de almindelige semesterkurser.

Er det muligt at tage Summer University uden at kurset tæller med i mit studieprogram?

Nej, det er desværre ikke muligt at tage Summer University som en ekstra aktivitet uden at få det sat ind i din studieordning. Derfor kan du også kun tage Summer University hvis du har plads i dit studieprogram, og kun hvis du har plads indenfor den gruppe af kurser, som dit Summer University kursus hører til.

Min tilmelding bliver afvist i stads, hvad gør jeg?

Du har sandsynligvis ikke flere ledige ECTS indenfor den pågældende kursustype. Send os gerne en mail så vi kan tjekke hvorfor din tilmelding går i afvist.

Jeg kan ikke finde det kursus jeg er interesseret i i stads?

Tjek for det første, at kurset udbydes til din studieordning og at du har plads i dit studieprogram. Hvis du er i tvivl om du har plads til kurset skal du kontakte din lokale studieadministration. Hvis kurset udbydes til din studieordning og du har plads i dit studieprogram, skal du skrive til summeruniversity@au.dk, så undersøger vi det nærmere.

Hvis du ikke har plads til kurset i dit studieprogram eller hvis kurset ikke udbydes af din studieordning, kan du prøve at søge om forhåndsgodkendelse til at følge faget som et gæstefag i stedet for. Du skal søge om forhåndsgodkendelse hos dit eget studienævn, før du søger om optagelse - læs mere om forhåndsgodkendelse af gæstefag her. Når du har fået forhåndsgodkendelse, skal du ansøge om optagelse her. Du kan læse mere om at søge sommerkurser som gæstefag her - vær opmærksom på at du skal søge i et andet system (AU Summer University online ansøgningssystem) end Selvbetjeningen.

Hvad gør jeg hvis jeg både vil søge et kursus fra eget studieprogram og et jeg skal bruge forhåndsgodkendelse til?

AU-studerende der ønsker både at søge kurser der udbydes af deres eget studieprogram og kurser de har fået forhåndsgodkendt af deres studienævn skal lave to ansøgninger: en ansøgning/tilmelding i Selvbetjeningen (for det kursus der udbydes af deres eget studieprogram) og en ansøgning i AU Summer University online ansøgningssystem for de kurser de har fået forhåndsgodkendt.

Kan jeg tage Summer University kurser som en del af min kandidatuddannelse inden jeg starter på min kandidat?

Som bachelorstuderende, der afslutter din bachelor til sommer og derefter starter på din kandidatuddannelse er det muligt at tage et kandidat fag inden du starter på din kandidatuddannelse og få faget indsat på din kandidat uddannelse senere hen. Det kræver dog at du får en forhåndsindskrivning til den kandidatuddannelse du har søgt ind på. 

For at blive optaget på et sommerkursus på kandidat-niveau, inden du er færdig med din bacheloruddannelse skal du søge på følgende måde:

1.Søge almindelig optagelse på din kandidatuddannelse, hvis du ikke allerede har gjort det. Husk at ansøgningsfristen udløber til midnat mellem d. 1. og 2. marts. Systemet er meget langsomt, så start i god tid.

2.Tilmelde dig Summer University kurset inden d. 1 april, via dette link, vælg Aarhus University student som student type, og når systemet beder om en forhåndsgodkendelse, skal du uploade kvittering for modtagelse af ansøgning om optagelse, som du har fået i ansøgningsportalen i forbindelse med, at du har søgt optagelse på kandidatuddannelsen. Kvitteringsbeskeden finder du under Beskeder, når du logger ind i ansøgningssystemet.

Midt april får du svar fra Summer University, på hvilket fag du er kommet ind på, herefter vil du kunne se faget i stads.

Du vil senest 1. juni få besked om optagelse på din kandidatuddannelse, og skal senest 15. juni bekræfte din studieplads. (OBS: Hvis du har søgt andre kandidatuddannelser end din retskravsuddannelse, er det under forudsætning af, at du bliver optaget på uddannelsen)

Du vil omkring d. 22. juni få en besked om, at du er indskrevet på din kandidatuddannelse. Herefter vil din tilmelding til Summer University falde på plads.

Indtil du er indskrevet, vil din tilmelding på Summer Uni faget stå som afvist i stads, også selvom du har fået besked om at du er optaget på faget. Du skal dog ikke være bekymret, det betyder ikke, at du ikke er tilmeldt kurset. 

Vær opmærksom på at studerende, der allerede er indskrevet på en kandidatuddannelse har fortrinsret til kurser med adgangsbegrænsning frem for studerende med en midlertidig indskrivning. 

Kan jeg søge uden jeg har min forhåndsgodkendelse og så sende den senere?

Ja, det kan du godt. Hvis du herefter får forhåndsgodkendelsen inden d. 1 april kan du selv uploade den til din ansøgning, hvis du først får den efter d. 1 april skal du sende den til os per mail.

Desværre kan vi ikke give dig en plads på dit ønskede kursus før vi har forhåndsgodkendelsen, 

314996 / i40