Studieportal for

Kemi og Medicinalkemi

Nyheder

10.10.2017 | Studerende

Universitetsvalg – få indflydelse på dit studieliv

Den 13.-16. november 2017 skal studerende og videnskabelige medarbejdere på AU vælge repræsentanter til universitetets mange råd, nævn og udvalg. Hvis du har en studenterpolitiker i maven er det nu, du skal være klar – og ellers kan du få indflydelse ved at stemme på den kandidat, der bedst kan gøre en forskel på dit studie.

03.10.2017 | Studerende

Virker dit adgangskort ikke mere?

Fra d. 4. oktober kan du kun bruge dit nyeste adgangskort, hvis du har flere, til at komme ind i AU’s bygninger. Virker dit kort ikke, skal du have et nyt.

02.10.2017 | Kemi, Studerende

Lav et studenterprojekt i samarbejde med en virksomhed

Som studerende på Institut for Kemi og iNANO har du mulighed for at lave et spændende projekt i samarbejde med industrien.

Dean’s Challenge er opstået som et samarbejde mellem studenterforeningen NOVA og dekan Niels Chr. Nielsen, så studerende kan afprøve deres kompetencer inden for videnskabelig innovation i et sikkert miljø.
Konkurrencen starter med offentliggørelse af de tre udfordringer d. 2. oktober, mens der 5. oktober er KICK-OFF event med deltagelse af dekanen og partnervirksomhederne. De studerendes løsninger skal afleveres d. 29. oktober, og 6. november er der finale med deltagerpræsentationer for jury og publikum (alle er velkommen).

18.09.2017 | Studerende

Dekanen udfordrer studerende

Den innovative case-konkurrence Dean’s Challenge bliver afholdt for tredje år i træk og giver ST-studerende mulighed for at udtænke nye og utraditionelle løsninger til globale problematikker.

Viser resultater 33 til 36 ud af 242

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Institut for Kemi

Studenterstillinger

Det Rullende Universitet søger studenterundervisere – LINK – ansøgningsfrist 1. maj

SubUniversity der søger studerende som mentorer - LINK – ansøgningsfrist 2. maj


Sommerskole om oliefelter

Together with the partner institutions, Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) has organized a summer school on Mature Oil Fields. 

http://www.oilgas.dtu.dk/english/education/dhrtc-summer-schoolStudenterprojekter på Instituttet

365435 / i40