LINX projekt

Lav et studenterprojekt i samarbejde med en virksomhed

 

Som studerende på Institut for Kemi og iNANO har du mulighed for at lave et spændende projekt i samarbejde med industrien.  

Studenterprojekterne laves inden for LINX, som dels er et innovationsfondprojekt og dels en forening, hvor AU, KU og DTU indgår sammen med en lang række virksomheder. Målet med LINX er at løse konkrete opgaver for industrien ved hjælp af røntgen og/eller neutronteknikker. Der er på AU gode muligheder for at skabe industrirelevante projekter på mange forskellige niveauer. Derfor er der både mulighed for at lave et bachelorprojekt, et projektarbejde på 4. år eller et kandidatprojekt.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at løse konkrete opgaver for en virksomhed, forbedre dit CV, udvide dit faglige netværk og lave et spændende projekt, samtidig med at du får vejledning og ECTS points, så send en mail til Maja Krüger Thomsen (maja@inano.au.dk). Projekterne foregår i Bo Brummersted Iversens gruppe, og hovedteknikken er diffraktion, så det er en klar fordel at have haft kurset Materialekemi I (uorganisk materialekemi).

1441375 / i40