Giver eksamen udfordringer?

Kom til eksamensworkshop torsdag d. 6. april og få hjælp til, hvordan du kommer bedst muligt igennem din næste eksamen.

28.03.2017 | Marie Oue Hansen

Studenterrådgivningen inviterer til eksamensworkshop på Aarhus Universitet, hvor formålet er at give dig de bedste muligheder for at komme godt igennem din næste eksamen.

Workshoppen afholdes af to psykologer fra Studenterrådgivningen, som hjælper dig til at håndtere nervøsitet og angstsymptomer op til og under eksamen.

Derudover får du gode råd i forhold til, hvordan du kan planlægge og strukturere din eksamenslæsning.

Workshoppen er gratis, varer 1,5 time og veksler mellem oplæg fra rådgiver og diskussioner i mindre grupper.

Du kan tilmelde dig her.

• Sted: AU - Bygning 1451 i Nobelparken - lokale 219
  • Tid: Torsdag d. 6. april fra kl. 15.00-16.30

Science and Technology, Agrobiologi, Biologi, Civilingeniør, Datalogi, Fysik, Geoscience, Kemi, Matematik, Molbio