Sparsommelighed kan betale sig

19.04.2018 | Fysik, Agrobiologi, Bio- og kemiteknologi, Biologi, Kemi, Molbio, Molmed, Nanoscience

Projektdag på Institut for Biomedicin

Mangler du et forskningsprojekt? Så se her!

10.04.2018 | Studerende

Begrænset IT i weekenden d. 21. - 22. april

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 21. og 22. april 2018.

Foto: AU Kommunikation

05.04.2018 | Studerende

Tilmeld dig bachelortilvalg (sidefag) inden 15. april.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding til bachelortilvalg (sidefag) er 15. april 2018.

»Vi vil gerne bevæge os i en retning, hvor foreninger kan få mere gavn af hinanden – blandt andet via vidensdeling,« fortæller Roberth Sethsen Petersen, som er studentermedhjælper hos SciTech-Tinget. Foto: AU Kommunikation

05.04.2018 | Studerende

SciTech-Tinget er til for de studerende

Et nyt SciTech-Tinget (STT) har set dagens lys. »Vi vil gerne bevæge os i en retning, hvor foreninger kan få mere gavn af hinanden – blandt andet via vidensdeling,« fortæller Roberth Sethsen Petersen, studentermedhjælper hos STT. Læs her om, hvordan du og din forening kan få gavn af STT, blandt andet ved at søge midler fra prodekanens pulje på…

03.04.2018 | Studerende

Spørgsmål og svar i forbindelse med eventuel konflikt

De statslige overenskomstforhandlinger (OK18) er brudt sammen. Der er derfor varslet strejke og lockout på det offentlige arbejdsmarked i Danmark, og det vil involvere Aarhus Universitet. Vi har samlet væsentlige spørgsmål og svar på, hvordan du som studerende skal forholde dig til en eventuel arbejdsmarkedskonflikt på AU.

27.02.2018 | Studerende

Søg iværksætterstøtte hos InnoFounders

InnoFounder er Innovationsfondens såkaldte designdrevne inkubator målrettet nyuddannede med en innovativ iværksætteridé. Så hvis du har en fremragende idé, kan du søge om et års økonomisk støtte og mentorhjælp senest 6. april kl. 12:00.

I efteråret 2017 besluttede fakultetsledelsen på ST at prøve noget nyt, og det har betydet mere end en fordobling af svarprocenten. Foto: AU Kommunikation

22.02.2018 | Studerende

"De studerendes feedback er guld værd"

Svarprocenten i kursusevalueringer på ST steg med 100 procent i 2017 takket været en ny model for evaluering. Og det er guld værd for kvaliteten i undervisningen, siger prodekan Finn Borchsenius.

21.02.2018 | Studerende

Ansøgning til kandidatuddannelser - 1. marts

Hvis du skal i gang med en kandidatuddannelse efter sommerferien, skal du huske at søge senest 1. marts.

Forløbet kører over 10 uger og kan nemt passes ind i din specialeskrivning. Det kræver max en times arbejde pr. uge. Foto: Google

19.02.2018 | Studerende

Specialestuderende og karriere-kickstarter?

Er du specialestuderende og på vej mod arbejdsmarkedet til sommer? Gå ikke glip af Karriere-kickstarter, der er et tilbud til dig, som gerne vil stå stærkt i din jobsøgning. Tilmeldingsfrist 4. marts.

Mitstudie.au.dk giver dig adgang til præcis de informationer, som er relevante, på tværs af AU’s systemer og hjemmesider. Den nye portal er ikke en afløser for ST’s studieportaler. Screenshot: AU
Sådan ser den nye personaliserede studieportal på mitstudie.au.dk ud. Screenshot: AU

15.02.2018 | Studerende

Ny personaliseret studieportal til studerende på ST – én samlet indgang til din studieinformation

Onsdag d. 21. februar får alle studerende på Science and Technology adgang til deres nye personaliserede studieportal på mitstudie.au.dk. Den nye portal gør det nemt og overskueligt for dig at finde al relevant studieinformation - med kun ét log-in.

Viser resultater 1 til 10 ud af 230

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste