Nyt tværfagligt kursus om digital entrepreneurship

I efteråret lanceres et nyt interdisciplinært kursus om digital entrepreneurskab. Formålet med kurset er at give de studerende teorier, framework og værktøjer til hvordan der kan skabes nye startups baseret på forskning.

30.04.2018 | Christian Haaber Rasch

Foto: Colourbox

I den første del af kurset vil de studerende sætte sig ind i et fagligt område indenfor deres eget fag, præsentere dette for resten af deltagerne på kurset og baseret på de ideer, der kommer her arbejde med en tværfaglig case, hvor teorier, frameworks og værktøjer udforskes baseret på casen.

Datalogisk institut er vært for kurset, men kurset er åben for alle studieretninger. Kurset bliver kørt af Rajiv Vaid Basaiawmoit, der har mange års erfaring med entrepreneurship undervisning og Thomas Riisgaard Hansen, der har startet adskillige virksomheder og er entrepreneur-in-residence på Aarhus Universitet.

I kan læse mere om kurset her, som afholdes på engelsk: kursuskatalog.au.dk/en/course/83659/Interdisciplinary-Digital-Entrepreneurship